Hvordan arbejder sygesikring selvrisikoen?

08/16/2012 by admin

Hvordan arbejder sygesikring selvrisikoen?

Formålet med sygeforsikring selvrisikoen

Health insurance selvrisikoen er en måde at hjælpe med at opveje udgifterne til sundhedspleje. Health insurance selvrisikoen kræver forsikret (den person, der er omfattet af en sygeforsikring politik) til at betale et bestemt beløb mod hans sygeforsikring før forsikringsselskabet har at begynde at betale under sygesikring politikken. Forsikringsselskabet mener mængden af sygesikring fradragsberettigede ved fastsættelsen af, hvor meget præmierne for sygesikring dækning vil være. Jo højere fradragsberettiget er, jo lavere præmier er tilbøjelige til at være.

Hvordan sygesikring selvrisikoen bruges

Hvis en sygesikring politik omfatter selvrisikoen, skal derefter forsikret betale en vis mængde af penge mod hans sundhedspleje inden forsikringsselskabet skal betale noget under sygesikring politik. For eksempel, hvis en forsikret har en $1.000 fradragsberettiget mod hans hospital/kirurgisk dækning, er så han ansvarlig for at betale hospitalet for den første $1.000 af sundhedsmæssige udgifter. Efter at han betaler den første $1.000, vil derefter forsikringsselskabet begynde betale mod sygesikringsudgifter efter de første $1.000, som fastlagt i henhold til politikken.

Forskellen mellem sygesikring selvrisikoen og co-betaler

Health insurance selvrisikoen er ikke det samme som co-betaler. Hvis en sygesikring politik har en $50 fælles løn og en $500 selvrisiko, derefter er sikret ansvarlig for at betale for den første $500 for behandlingsudgifter under hans politik. Efter at han har mødt $500 fradragsberettiget, så er han ansvarlig for at betale en $50 Co løn for hvert enkelt krav, der er gemt under sin sygesikring politik. Forsikringsselskabet vil betale den resterende del af forfaldet til betaling for hvert besøg så længe sted yder lægebehandling er omfattet af sygesikring politik.

Health Insurance selvrisikoen af forskellige former for dækning

De fleste sygesikring politikker har forskellige selvrisikoen for forskellige typer af sygeforsikring. For eksempel kan en person skal opfylde en $1.000 selvrisiko før hans forsikringsselskabet vil betale for et hospital besøg. Dog kan han kun skal opfylde en $250 selvrisiko før forsikringsselskabet vil betale mod receptpligtig medicin.

At hæve selvrisikoen til lavere omkostninger

Sundhed forsikringspolicer med større selvrisikoen generelt har lavere præmier. Dette skyldes, at forsikringsselskabet er mindre tilbøjelige til at betale så mange penge under en sygesikring politik fordi forsikret er ansvarlig for at påtage sig et større beløb af hans sygesikringsudgifter. Hvis du ønsker at sænke beløbet, du betaler for sygeforsikring, overveje at bede for højere sygesikring selvrisikoen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com