Typer af elektroniske patientjournaler

08/01/2012 by admin

Elektroniske patientjournaler har været udråbt som en måde at gøre patientbehandlingen, mere effektiv og effektiv og også gemme sygesikringsudgifter. Her er en kort forklaring af de flere forskellige typer af oplysninger, der opbevares på disse EHRs.

Noter

Lægernes og sygeplejerskernes noter under en patients ophold kan indtastes i EPJ at sikre en kontinuitet i plejen. Også, disse noter kan henvises til i fremtiden hvis en patient har at gøre en tilbagevenden besøg til hospitalet.

Dokumenter

Iboende i ethvert besøg eller holde sig til en læge eller hospital er en række dokumenter, som patienten skal underskrive. Disse dokumenter kan digitaliseret og gjort en del af din EPJ.

Databaseoplysninger

Lab testresultater, aflæsninger fra forskellige instrumenter og lignende indgår i EHR kan danne grundlag for databaser, som derefter kan konverteres til diagrammer og grafer til at hjælpe læger gøre pleje beslutninger.

Billeder

X-stråler og andre typer af scanninger kan indarbejdes i EPJ, hvilket kan gøre dem mere nemt tilgængelige for læger.

Medicin

En liste over medicin givet til en patient, som reaktioner på disse medikamenter kan holdes i EHR og bruges til at sikre de rette medicin udleveres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com