Om første Trimester ultralyd

07/16/2012 by admin

Ifølge den amerikanske graviditet Association er ultralyd diagnostiske procedurer, at støtte til paavisning af forskellige abnormiteter relateret til forskellige stadier af graviditeten. Første trimester ultralyd kan hjælpe bekræfte en levedygtig graviditet, dato gestationsalder af fosteret og diagnosticere ektopisk eller kindtand graviditeter. Ultralyd er noninvasive procedurer, der ikke har påvist skade moderen eller fosteret, men de bliver kun brugt når lægeligt nødvendigt at påvise eller bekræfte en mistanke om problemet. De fleste forsikringsselskaber dækker nu en eller mere første trimester ultralyd når der er medicinsk årsag til proceduren, der udføres.

Funktion

Første trimester ultralyd bruges til at identificere tidlige udviklingsmæssige abnormiteter i graviditet, såsom ektopisk graviditet og truet abort, og give en præcis metode til dating graviditet og fosteret.

Typer

Der er to typer af første trimester ultralyd: transvaginal scanning, som giver den største detalje og er den foretrukne form for scanning i løbet af den første måned, og abdominal scanning, som giver mulighed for et bredere synsfelt.

Tidsramme

Ultralydsscanninger i løbet af første trimester kan opdage svangerskabsuge sac så tidligt som 4 uger, blommesækken under den 5. uge af graviditeten, fosterets pole efter 6 uger og kan dato graviditeten og måle fosteret baseret på størrelsen af crown rump længde mellem 6 og 12 uger drægtighed.

Fordele

Første trimester ultralyd er købedygtig opdager ubesvarede abort, truet abort, ektopiske graviditeter og andre udviklingsmæssige abnormiteter eller komplikationer, der kan kræve øjeblikkelig lægehjælp til at bevare livet i fosteret og/eller mor.

Overvejelser

Første trimester ultralyd ikke er 100 procent nøjagtig på at opdage graviditet og meget tidlige graviditeter kan blive savnet på grund af en uerfaren practitioner, dårlig kapaciteter af det specifikke udstyr anvendes, orientering af livmoderen eller type af ultralyd udføres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com