Virkningerne af uuddannede forældre på studerende med lav indkomst

08/05/2012 by admin

Virkningerne af uuddannede forældre på studerende med lav indkomst

Uuddannede forældre kan have negative effekter på udviklingen af et barns personlighed. Manglende uddannelse kombineret med en lav indkomst påvirker alle aspekter af et barns liv, herunder hendes fysiske sundhed. Et barn følger eksemplet med hendes forældre. Når hun bemærker angsten, som lever på en lav indkomst følte, tager hun denne angst på sig selv.

Angst

En undersøgelse foretaget af University Punjab virkningen af moderens uddannelsesniveau på et barns personlighed afslørede, at en mors uddannelse har en stærk indflydelse på udadvendthed af et barns personlighed. I undersøgelsen konstateredes det, at en mor med en videregående uddannelser er mere tilbøjelige til at have en mere udadvendt barn. Der er ingen undersøgelse, tegning af en forbindelse mellem udadvendthed og angst. Men derimod en indadvendte barn oplever muligvis problemer med socialt samvær med ligesindede og myndighed tal.

Socioøkonomiske effekter

Børn rejst under indflydelse af socioøkonomiske kampe tendens til at have socioøkonomiske kampe selv som voksne. Dette skyldes, at et barn i en lav indkomst levende situation ofte er mere tilbøjelige til at begynde at arbejde yngre og er mindre tilbøjelige til at forfølge videregående uddannelse som voksen. Dette vil begrænse salgsfremmende muligheder og vækst på arbejdspladsen.

Fysisk sundhed

Forholdet mellem et barns fysiske sundhed og en forælder begynder i livmoderen. En undersøgelse opfyldt af John Ermisch med titlen "hvordan forældre påvirker levevilkårene for deres børn som voksne? En idiosynkratiske Review,"undersøger effekterne af alle forældrenes adfærd på et tredje barn. Undersøgelsen finder, at forældre med lavere indkomster, muligvis som følge af en lavere uddannelse, er mindre i stand til at give tilstrækkelig lægehjælp til et barn med kronisk sundhedsmæssige betingelser, hvilket fører til store sundhedsmæssige problemer senere i livet.

Prioriteter

En forælder trossystem påvirker direkte et barns værdier som voksen. En forælder, der gør uddannelse en prioritet er mere tilbøjelige til at inspirere præstation i et barn. Dette indebærer, at en forælder, der er uuddannede med en lav indkomst kan indgyde motivation i et barn ved at overdrage ned en stærk tro på uddannelse. Det betyder også, at betydningen en lav indkomst forældre lægger på indkomst kan overskygge en værdi i uddannelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com