Tidligt tidspunkt symptomer på Alzheimers i kvinder

06/25/2012 by admin

Tidligt tidspunkt symptomer på Alzheimers i kvinder

Ifølge Centers for Disease Control var Alzheimers sygdom den sjette førende dødsårsag for alle amerikanere i 2007. Genkende symptomerne på denne sygdom kan bidrage til at bremse sin progression og forbedre livskvaliteten for kvinder med denne betingelse ved at tillade behandlingsmuligheder, rådgivning og familien støtte.

Funktioner

Tidlige symptomer på Alzheimers sygdom hos kvinder spejler dem af mænd og omfatter glemme ord, samtaler og aftaler, forlægge almindeligt anvendte elementer såsom læsebriller og forvirring med håndtering finanser som checkhæfte.

Identifikation

Tidlige symptomer på Alzheimers sygdom hos kvinder kan blive bemærket af familiemedlemmer, nære venner eller kolleger; diagnosen stilles af en læge, der kan foretage psykologiske tests eller brain imaging.

Risikofaktorer

Kvinder er mere tilbøjelige end mænd til at udvikle symptomer på Alzheimers sygdom. Hertil kommer, dem med en familie historie af Alzheimers, høj blod pres eller kolesterol, ukontrolleret diabetes, og lavt uddannelsesniveau har en øget risiko for Alzheimers sygdom.

Overvejelser

Kvinder med tidlige symptomer på Alzheimers sygdom kan udvikle dårlig samlede finansielle dømmekraft. De kan blive mere modtagelige for svindel, der beder om de ældre, som kunne kræve, at familiemedlemmer eller andre pårørende overtage deres penge forvaltning.

Behandlinger

Der findes ingen kur til Alzheimers sygdom, men læger kan ordinere medicin såsom Aricept og Namenda til at bremse mental ændringer; livsstilsændringer såsom en sund kost, mental øvelse og kosttilskud Vitamin E eller ginko kan anbefales som godt.

Potentielle

Ifølge Alzheimers Foundation, tidlige symptomer på Alzheimers er progressiv og har potentiale til at forårsage personlighed og humør ændringer samt mere alvorlige fysiske symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com