De bedste kost for træg metabolisme

06/19/2012 by admin

De bedste kost for træg metabolisme

Den menneskelige krop kræver en vis mængde energi til at udføre daglige aktiviteter. Metabolisme regulerer og styrer denne energiforsyning. Med en langsom stofskifte, din krop forbrænde ikke fedt så hurtigt, og du er mere tilbøjelige til at få vægt. Generelle kost og motion kan udligne dette, og få dit stofskifte tilbage til den normale sats.

Drik te og kaffe

Koffein øger metaboliske sats af omkring fem procent, eller 100 kalorier om dagen. Drikke en kop kaffe eller te i morgen øger stofskiftet. Må ikke springe kaffe for at tabe. Grøn te er en god mulighed, som en undersøgelse udført af Shargorodsky i 2009 på lang sigt forbruget af antioxidanter viste "en forbedring i glukose og lipid metabolisme" blandt testpersonerne. Grøn te er fyldt med antioxidanter, så baseret på undersøgelsen, det kunne være afgørende for at forbedre dit stofskifte.

Regelmæssig måltider

Du skal sørge for du spiser anstændig mellemstore måltider, og få nok mad. Det er fristende at næsten sulte dig selv når slankekure, men manglen på fødevarer og derfor energi sætter dit stofskifte i ration tilstand. Din krop tænker du ikke spiser kan ret meget længere, så ønsker at opbygge lagret energi. Af undereating bremse du dit stofskifte. Prøv at holde hvert måltid til omkring 430 kalorier, og har tre måltider om dagen. Også spise en 150 kalorieindhold snack enten side af din frokost til at holde dig i gang. Yderligere videnskabelige oplysninger om dette problem, ved at læse "Effekten af lav-kalorie kostvaner på metaboliske sats" på Medscape.

Varme og kolde

Nogle fødevarer og drikke kræver kroppen til at arbejde for at bringe dem til den rigtige temperatur. For eksempel, har drikke koldt vand vist sig at øge stofskiftet og afbrænde en overtallig 50 kalorie en dag og dette menes at være et resultat af kroppen skulle bruge energi til at opvarme vandet til kropstemperatur. Omvendt er tilfældet med cayennepeber, som har samme virkning, men af den modsatte grund--det gør kroppen også varme.

Protein

Protein opbygger muskel, hvilket er en stor faktor i stofskiftet. Mere muskuløse individer have højere stofskifte fordi musklerne kræver flere kalorier at fungere end fedt. Så indtager en lille del af rødt kød vil faktisk være godt på grund af proteinindholdet. Æg, bønner og mandler giver også gode kilder til protein. Øge muskelmasse gennem øvelse rejser også stofskiftet. Motion forbrænder kalorier og muskler du bygge holde dit stofskifte arbejder.

Grøntsager

Ved at kombinere fiber, er vitaminer og næringsstoffer findes i grøntsager uvurderlig for at øge stofskiftet. Frugt og grøntsager bør altid være en del af din kost uanset, men hvis du ønsker at øge stofskiftet Myfit.ca siger at forbruge 10 til 12 portioner frugt og grøntsager dagligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com