Hvordan at slippe af røde pletter fra bumser

05/29/2012 by admin

Hvordan at slippe af røde pletter fra bumser

Bumser sidst ca fire dage, men kan vare op til to uger. Røde pletter fra pletter, men kan bo på din hud i måneder, endog år. Hvis du ønsker for at reducere de røde pletter fra tidligere og nuværende pletter hurtigt, er der et par skridt du kan tage for at fremskynde processen. Hvis du har mere alvorlige røde mærker fra acne, kan du nødt til at søge behandling fra en hudlæge.

Instruktioner

• Vask dit ansigt to gange om dagen med en olie-fri sæbe, som vil hjælpe med at udjævne din teint. Du kan købe en olie-fri sæbe på dit lokale apotek.

• Tørre dit ansigt grundigt. Derefter bruge et stykke vat eller kosmetiske pad til at anvende olie-fri toner til din hud. Lad toneren tørre helt, og derefter moisturize dit ansigt grundigt med olie-fri fugtighedscreme.

• Bruge en oliefri ler ansigts maske på din hud to gange om ugen. Du kan købe en olie-fri ler ansigts maske på din lokale skønhed levering butik, makeup butik, stormagasin eller apotek. Lad masken sidde i 10 minutter, og derefter skylle det ud grundigt i brusebadet.

• Bruge en oliefri exfoliant, som St. Ives abrikos krat, to gange om ugen. Ikke overscrub eller bruge en vaskeklud til at skrubbe i eksfolierende. Forsigtigt, i en cirkulær bevægelse, massere eksfolierende ind i huden med fingrene i ca et minut; skyl derefter grundigt.

• Overveje en kemisk peeling, hvis du har mere svær acne pletter og de foregående trin ikke hjælper. En kemisk peeling kan kun udføres på din hudlæge kontor; Det består af anvendelsen af kemikalier og syre på ansigt til at opløse det første lag af epidermis. Når epidermis heler i ca en uge, bør de røde pletter er forsvundet.

Tips & advarsler

  • Diskuter recept behandlingsmuligheder med din hudlæge.
  • Hvis du har meget sart hud, skal du teste skamplet produkter på indersiden af dit håndled inden på dit ansigt eller krop.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com