Sådan Skift fra ét Malaria profylakse til en anden

07/08/2012 by admin

Sådan Skift fra ét Malaria profylakse til en anden

I mange tropiske områder i verden fortsætter malaria med at være en trussel. Mennesker kontrakt sygdommen når bidt af en kvindelig myg. Tager en malaria profylakse, kan også kendt som en myre-malaria medicin, medvirke til at sænke risikoen for at pådrage sig sygdommen. Fordi dagens malaria prophylaxes bære forskellige risici for bivirkninger, det er vigtigt at tale med lægen rejser, når du skifter fra én profylakse til en anden.

Instruktioner

• Tillad en "udvaskning periode" for visse prophylaxes. Dette er en tid, når du tillader gamle anti-malaria at forlade dit system, før du begynder at tage et nyt. Nogle narkotika kræver denne udvaskning periode, mens andre gør det muligt at skifte øjeblikkeligt, afhængigt af den medicin, du tager og den ene, du vil skifte til. Også, nogle malaria prophylaxes er sikkert at skifte, når ikke du endnu i malaria-udsat område.

• Tage den anbefalede dosering. Dosering afhænger af forskellige faktorer, såsom alder og kropsvægt. Tag kun den dosering, der anbefales af din læge.

• Se din læge, hvis bivirkninger forekomme. Dagens malaria prophylaxes bære mange risici for bivirkninger, herunder svimmelhed, kvalme, hovedpine, kramper, sløret syn, angst og humørsvingninger. Derfor er det vigtigt at fortælle din læge, hvis nogen bivirkninger forekomme når stoppe eller starte en ny anti-malaria medicin.

Tips & advarsler

  • Hvis du har visse særlige sundhedsmæssige betingelser som graviditet, kliniske depression eller kemoterapibehandling, er det vigtigt at tale med din læge skræddersy din sygdomsforebyggelse behandling så de passer til dine behov.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com