Bivirkninger af kemikalier i Acne løsninger

06/21/2011 by admin

Bivirkninger af kemikalier i Acne løsninger

Alle hud medicin, over-the-counter eller receptpligtig, har nogle type af bivirkninger. Den bedste løsning for at undgå bivirkninger af acne løsninger er at gøre din forskning på tilgængelige produkter og konsultere en læge for at hjælpe dig med at beslutte om eller ordinere den rigtige medicin for din acne alvorsgraden.

Effekten

Over-the-counter acne medicin kan være ret effektiv, når den anvendes på en regelmæssig basis, men fuld resultater eller ændringer i din acne kan tage op til otte uger. Brug aktuelle og mundtlige foreskrevne acne medicin med forsigtighed. Cremer og mundtlige medicin er kendt for at arbejde på mild, moderat og svær former for acne.

Mindre bivirkninger

Benzoylperoxid forårsager stikkende, brændende, peeling rødme og skalering af huden. Federal Drug Administration klassificerer benzoylperoxid som en kategori III medicin fordi stoffet sikkerhedsniveau er ukendt. Isoretinoin bivirkninger omfatter hududslæt, kløe, afskalning og rødme af huden. Tetracyklin er et antibiotikum. Overforbrug af et antibiotikum kan forårsage bakterier bliver resistente over for medicin. P-piller kan være en nyttig medicin til bekæmpelse af acne hos disse patienter, hvis kroppe producerer for meget androgen, men de har også en række bivirkninger, herunder vægtøgning.

Alvorlige bivirkninger

Benzoylperoxid er kendt for at forårsage karcinom, eller hudkræft i laboratorium rats når stoffet indtages. Sværhedsgraden af effekter fra isoretinoin skik indeholder forhøjede niveauer af fedtindhold i blodet og leverenzymer. Andre alvorlige bivirkninger af isoretinoin brug omfatter: alopeci (hårtab), depression, erektil dysfunktion, hepatitis og inflammatoriske skål sygdom. Tetracyklin er kendt for at forårsage hulrum og plet tænder. Vaginal blødning, øget risiko for blodpropper, hjerteanfald og slagtilfælde, uregelmæssig menstruation, væskeophobning, hovedpine og træthed er nogle af de bivirkninger, der kan opleves af prævention brugere.

Isoretinoin advarsel

FDA mandater at brugere af isoretinoin underskriver en iPLEDGE, en edsvoren erklæring bekræfter de forstår bivirkningerne, og at enhver kvinde tager medicinen ved, at to former for prævention må anvendes samtidig med at tage medicinen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com