Home Retsmidler for karpaltunnel smerter

05/19/2011 by admin

Sener og median nerven passerer gennem karpaltunnel i håndleddet. Hvis du foretager repetitive bevægelser, gnide sener i det samme sted igen og igen, som forårsager irritation og betændelse. Hævelse inde karpaltunnel komprimerer den mediane nerve, resulterer i smerte og følelsesløshed i hænder og håndled. Hjem retsmidler for karpaltunnel smerter omfatter kolde pakninger, varmt komprimerer, benskinner, medicin og ergonomi.

Kolde pakninger, varmt komprimerer

Fornemmelsen af kulde hjælper til at lindre smerten af karpaltunnelsyndrom, samt reducerer hævelse inde i håndleddet. Når dine håndled hurt, wrap kolde håndklæder omkring dem eller bade dem i en vask fyldt med isvand. Isposer bør være indpakket i et håndklæde før anvendes til dit håndled. Skiftevis varm komprimerer med anvendelse af kolde pakninger flere gange om dagen for at hjælpe den hævelse gå ned hurtigere.

Benskinner

Bruge benskinner immobiliseres dit håndled, holde dig fra at gøre de bevægelser, der forårsager stress på din karpaltunnel. Dette giver mulighed for områderne irriteret at helbrede, reducere kompression på medianen nerve, og eliminerer kilde til smerte. Det er vigtigt for dig at sikre, at din skinne er høj kvalitet og professionelt monteret. En dårligt monteret håndled hejsespil kan resultere i yderligere komprimering af håndleddet hvis det er for stram, eller manglende støtte, hvis det er for løs. En skinne, der er for stramt vil efterlade mærker på dit håndled og hånd, når du tager det ud. Hvis din skinne er for løs, vil du være i stand til at flytte dit håndled frit inden for det.

Medicin

De mest gavnlige over-the-counter medicin for karpaltunnel smerter er non-steroide, anti-inflammatoriske lægemidler, også kendt som NSAID. Ibuprofen og naproxen er effektiv i styringen af karpaltunnel smerter. De bidrage til at mindske hævelse i karpaltunnel, som fjerner presset på median nerve.

Ergonomi

Holde dine håndled i den korrekte position, når du skriver kan bidrage til at reducere karpaltunnel symptomer, herunder smerter. Prøv at holde dit håndled så lige som muligt, og ikke hvile håndleddene på hårde overflader mens du skriver. Specialdesignet tastaturer og mus puder tilbud dæmpning og ergonomisk positionering at undgå karpaltunnel problemer.

Resten

Hvis du oplever karpaltunnel smerter, forsøge at undgå den aktivitet, der årsag til smerte så meget som muligt. Hvis du ikke kan undgå aktiviteten helt, kan hvile med jævne mellemrum medvirke til at reducere smerter, samt andre symptomer. Skiftende aktiviteter flere gange om dagen kan også hjælpe med at undgå karpaltunnel smerter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com