Hvad er Benefiber brugt til?

05/18/2011 by admin

Hvad er Benefiber brugt til?

En fiber indtagelse af 20-35 gram om dagen anbefales af American diabetes Association. De fleste mennesker spiser ikke så meget fiber. Benefiber er et ernæringstilskud, der kan blandes i fødevarer og drikkevarer til at hjælpe dig med at nå den anbefalede fiber indtagelse.

Food blandinger

Benefiber kan være blandet ind i bløde fødevarer og drikkevarer. En servering af Benefiber indeholder 3 gram fiber. Nogle eksempler på mad og drikkevarer, der fungerer godt med blande Benefiber omfatter vand, budding, mælk, korn, kaffe, yoghurt og pasta sauce.

Fordele

Benefiber indeholder 100% naturlige fibre og er fri for smag så at det kan nemt blive blandet med mad uden at ændre smag, ifølge til producenten, Novartis Inc. Det er sukker-fri, og det opløses fuldstændigt når det blandes.

Friskhed

Benefiber kan vare i op til to år. Det skal opbevares ved stuetemperatur, beskyttet fra fugt. Hver pakke af Benefiber viser en udløbsdato.

Formularer

Benefiber pulver kommer i individuelle pakker for bekvemmelighed og større pulver pakker. Det kommer i flere forskellige smagsvarianter samt. Benefiber kommer også i tyggetabletter form og som kapsler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com