Hvad er Actin antistoffer?

04/11/2011 by admin

Aktin antistoffer bruges til at påvise tilstedeværelsen af protein aktin. Det bruges udelukkende til formål af biologiske eller medicinsk forskning, eller i diagnostisk patologi laboratorier. Actin er undersøgt det meste af videnskabsmænd, som undersøger muskel eller andre tilknyttede systemer, såsom cytokinesis eller bindende proteiner. Men fordi det er den mest rigelige proteiner i eukaryote celler---mere komplekse celletyper der indeholder interne strukturer kaldet organeller---det er ofte brugt som en positiv kontrol for eksperimenter fokuseret på andre typer af proteiner.

Aktin

Protein actin er meget strengt, eller "højt," bevaret i hele forskellige organismer, fra alger og bakterier til hunde og mennesker. Det findes som enkelt protein enheder eller monomerer, som skal blive sluttet sammen til at danne større, kugleformede protein. Actin er nødvendige for at gøre filamenter i celler til cellens bevægelse samt med hensyn til flytning af organeller inde i cellen. Det er derfor afgørende for grundlæggende cellulære processer, såsom motilitet og cellulære fordeling.

Områder af forskning ved hjælp af Actin antistoffer

Aktin antistoffer er blandt de mest rutinemæssigt og almindeligt brugte celle biologi værktøjer. Deres ansøgning til eksperimenter ved hjælp af immunhistokemi, western blotting, immunoprecipitation, ELISA og flow flowcytometri, har en lang, veldokumenteret historie af succes. De fleste virksomheder, der producerer og sælger antistoffer til forskningsformål producere primære antistoffer, der kan sammenkædes med en farvet eller fluorescerende molekyle, eller der skal anerkendes af en sekundær antistof, koblet med et af disse synlige molekyler.

Aktin antistof i Immunhistokemi og Immunnocytochemistry

Actin er et væsentligt element i cellens messenger ribonucleic produktion, så det er som regel til stede i betydelige mængder i kernen. Dens tilstedeværelse kan bruges som en positiv kontrol til IHC eller ICC eksperimenter. Actin er opdaget ved hjælp af antistoffer, der anerkender dens komponent aminosyrer. Den visuelle iagttagelse at actin antistof er blevet opdaget beviser at den protokol, der bruges blev korrekt udført eller formuleret. Farvning med aktin antistoffer fungerer som positiv kontrol for andre antistof farvning for at opdage andre typer af proteiner, enten for forskning eller medicinske diagnoser.

Aktin antistof i Western Blotting

Western blotting er en metode til protein påvisning og kvantificering ved hjælp af videnskabelige procedurer såsom gel elektroforese, immunoblotting og antistof hybridisering. Protein af interesse og aktin protein er electrophoresced gennem en gel, der giver mulighed for proteiner af forskellige størrelser til at adskille langs en størrelse gradient. De individuelle proteiner er derefter overføres til en særlig membran, hvor de bliver immobiliseret. Aktin antistoffer anvendes til membran til at opdage immobiliseret actin protein, igen tjener som en positiv kontrol til påvisning af protein af interesse. Fordi en kendt masse af actin protein normalt bruges, er det muligt at sammenligne dette tal til, at protein af interesse og dermed bestemme dens mængde.

Aktin antistof i Immunoprecipitation

Igen, fordi actin antistoffer er så rutinemæssigt anvendes og velundersøgte, deres unikke evne til at binde strengt til aktin og deres kendte størrelse ejendom udnyttes som positive kontroller i immunoprecipitation eksperimenter. Samspil, der opstår inde i en celle kan studeres ved lysing celle---at lette dens opløsning--- og indsamling af den deraf følgende lysate, som er det væsentlige en "suppe" af forskellige proteiner. Ved bindende antistoffer mod et protein af interesse og aktin, og derefter anvende blandingen til en kolonne, er det muligt at rense antistof-bundet protein og antistof-bundet actin fra andre uønskede proteiner. Påvisning af actin proteiner af actin antistof tjener som bevis for, at proceduren immunoprecipitation var vellykket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com