Om Private sygeforsikring forsikring Mental sundhed

06/17/2011 by admin

Den Mental Health Foundation bemærker, at 25 procent af befolkningen oplever en form for mental helbredstilstand hvert år. Privat sygeforsikring, der dækker disse betingelser bliver stadig vigtigere. Ikke alle sundhedspolitikker omfatte mental sundhed dækning. Forbrugerne må læse deres politikker for at sikre, at fordelene er tilgængelige, hvis de nogensinde er nødvendige.

Betydning

Psykisk sygdom omfatter et stort antal betingelser med forskellige grader af alvorlighed. En person, der har oplevet død af en elsket en kan udvikle depression ud over det normale sorg og savn hjælp hen til genoprette. Forebyggende pleje til at forsinke eller mindske symptomer på demens eller Alzheimers øger livskvaliteten for ældre. Andre psykiske sygdomme kan være et resultat af genetiske defekter eller traumatisk hjerneskade. Behandling kan være dyrt, hvis en person ikke har privat sygesikring med mental sundhed dækning.

Typer

Tre vigtigste faktorer, der påvirker de tjenester, der tilbydes gennem privat sygeforsikring: enkelte statslige love, den virksomhed, der leverer politikken og slags politik. Private sygeforsikringer er tilgængelige under forskellige typer af planer. En sundheds-vedligeholdelse organisation eller HMO, tilbyder et begrænset netværk af læger og tjenesteudbydere. Personer med en HMO er kun berettiget til at modtage tjenester fra inden for netværket. Når sundhedsplan er et gebyr-for-service, en preferred provider organization eller en medicinsk opsparingskonto, kan enkeltpersoner vælge enhver læge eller mental sundhedsvæsen facilitet.

Grænser

Mental sundhed dækning varierer afhængigt af private sygeforsikring planen. Ifølge National Mental sundhed Information Center kræver Mental Health paritet Act af 1996 planer tilbyder mental sundhed til gavn "for at indstille levetid dollar begrænser svarende til grænser for medicinsk/kirurgisk fordele", men kræver ikke planer om at dække mentale sundhedstjenester.

Stofmisbrug

Afgiftning og rehabilitering er de to hovedkategorier af stofmisbrug behandling, ifølge Californiens lovgivende analytikers kontor. Statslige love kan indstille separate standarder for alkoholisme og stofmisbrug. I Californien, for eksempel, en privat sygeforsikring virksomhed skal dække alkoholisme behandling men kan vælge om det dækker stofmisbrug.

Effekter

"Dit sind og krop arbejde bedre når de arbejder sammen," ifølge Aetna, en sygeforsikring udbyderen. Lægerne forstår forbindelserne mellem fysiske og mentale sundhed. Private forsikringsselskaber er også klar over denne forbindelse og hvordan ubehandlede psykiske lidelser faktisk øger behovet for lægelige ydelser. Cape Fear sund sind bemærker, at behandling af psykiske sygdomme, specielt depression, "er forbundet med bedre resultater for kroniske fysiske lidelser." At give dækning for krop og sind har potentiale til at spare omkostninger til forsikringsselskabet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com