Hvordan at tilføje Protein til mad

06/07/2010 by admin

Ifølge Mayo Clinic er protein en væsentlig del af en sund kost. Folk har brug for en kost bestående af protein, rå frugt og grøntsager. Protein hjælper med at opbygge og vedligeholde sunde muskelvæv. Men nogle mennesker er ikke at spise kød, så de har brug at tilføje protein til andre fødevarer. Tilføje protein til din kost er faktisk ganske enkel. Du skal blot købe en proteintilskud og kombinere dette med de fødevarer du indtager hver dag.

Instruktioner

• Køb en whey protein supplement (du kan finde dette i helsekost eller vitamin kosttilskud afsnit hos din lokale helsekost butik). Valleprotein er en populær type af proteintilskud, men du kan også se andre mærker, der indeholder forskellige former for protein, som kan hidrøre fra dyr. En anden vegetar kilde til protein er spirulina pulver (også fundet i afsnittet helsekost). Spirulina er en blågrøn havalger, der er lastet med mineraler og protein.

• Tilføje din supplement til en smoothie om morgenen. Kombiner 1 tbsp. proteinpulver med en banan og nogle jordbær, derefter blandes i din blender. Hvis du har lyst, kan du også tilføje andre sunde behandler efter eget valg, som torsk - leveren olie eller hørfrø.

• Drikke otte til ti glas rent vand hver dag. Vandet hjælper kroppen med at udnytte protein effektivt, fordi det leverer næringsstoffer direkte til de celler, hvor det er nødvendigt. Vandet fjerner også overskydende toksiner fra kroppen.

• Drys din supplement valg om grøntsager, pasta eller andre retter. Bland pulveret i måltidet.

• Tilføje proteinpulver til bagte fødevarer som gryderetter eller endda græskar pie. Blot tilføje et scoop af spirulina eller en anden type af proteintilskud til opskriften og bages som normalt. Bagning af protein i din vegetarretter er en fremragende måde at maskere smagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com