Georgien love om sygeforsikring for indenlandske partnere

06/13/2011 by admin

Georgien har ingen love, der specifikt vedrører sygesikring og indenlandske partnerskaber af nogen art. Georgien har imidlertid to love udtrykkeligt bekraefter, samme køn relationer ikke af delstatsregeringen, mens byen Atlanta har en indenlandske partner registreringsdatabasen og udvider begrænsede fordele til registrerede partnere af nogen køn.

1996 statutten

I 1996 bestået Georgien lovgiver en statut, der angiver, at kun ægteskab mellem en mand og en kvinde er gyldig i staten. Statutten går udtrykkeligt sige, at homoseksuelle ægteskaber ikke er anerkendt i staten Georgia. Vedtægterne var i overensstemmelse med føderale forsvar af Marriage Act af 1996, hvori det hedder, at ingen stat kan ske at anerkende homoseksuelle fagforeninger udført i andre stater.

2004 konstitutionelle ændringsforslag

I 2004 kom Georgien et voksende antal stater med ægteskab definitioner i statsforfatning. Den forfatningsændring ikke kun definerer ægteskab mellem en mand og en kvinde, men fortsætter med at nægte anerkendelsen af enhver form for Unionen end ægteskab (som defineret af staten), og at nægte andre relationer nogen af de fordele, som ægteskabet giver. Dermed ikke kun Georgien genkender ikke indenlandske partnerskaber af enhver art, Georgiens forfatning benægter til indenlandske partnere nogen af rettighederne for ægteskab, herunder fælles forsikringspolicer og skattefradrag.

Atlanta og Fulton County

City of Atlanta og Fulton County har en indenlandske partner registreringsdatabasen og udvide begrænsede fordele til registrerede indenlandske partnere af nogen køn inden for amtet. Fordelene ved udvidet er meget grundlæggende: arv og testamenter, generelle fuldmagt, fuldmagt til sundhedspleje, adskillelse af aktiver og barn visitation rettigheder. Mens Atlanta og Fulton County forlænger ikke nogen ret til sygesikring til registrerede beboere, både by og amt regeringer give sygesikring fordele for indenlandske partnere af deres medarbejdere og bystyret bemærker, at har mange store selskaber i området fulgt trop. Men der er ingen lov der kræver at fordele tilbydes, og indenlandske partnere kan ikke fratrække udgifter til fælles planer fra deres indkomst til skattemæssige formål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com