Oplysninger om Oral kirurgi Healing

06/13/2011 by admin

Oplysninger om Oral kirurgi Healing

Recovery fra oral kirurgi procedurer, såsom fjernelse af visdomstænder, tager normalt omkring fire uger. Mærkbar forbedring i den første uge forventes, selvom knogle kan tage op til seks måneder at helbrede fuldstændigt. Nogle handlinger vil begynde healing hurtigere og holde opsving på sporet, mens andre bør undgås.

Begynde før operationen

Tage vitamin C med bioflavanoids 1.000 mg to gange dagligt i et par dage før proceduren at forberede tandkød væv til hurtig heling. Samle forsyninger såsom homøopatiske arnica, over-the-counter smertestillende medicin (ikke aspirin, som kan øge blødning), og har sort teposer og 2-i-2 gaze firkanter (i tilfælde af at din tandlæge ikke giver dig nok) på side. Skære ned på rygning og alkoholforbrug, som begge forsinke healing og er ikke tilladt for et par dage efter oral kirurgi.

Dag kirurgi

Anvendes køleelementer i 15 minutters intervaller i hele den første dag, for at forebygge hævelse. Tage det homøopatiske middel arnica til behandling af traumer og blå mærker. Homøopatiske tabletter bør ikke berøres af fingrene og må opløses under tungen. Arnica creme kan anvendes eksternt.

Hvile, og tage smertestillende tidligt. Mere medicin er forpligtet til at stoppe intens smerte end for at forhindre det i første omgang. Skyl ikke inden for 24 timer. En blodprop skal danne på webstedet kirurgi; gør ikke noget, der kan forstyrre eller løsne det. Ikke spytte eller slag næse, sutte på et strå eller røg i løbet af de første par dage. Ikke sonde området med tungen eller fingre. Løfte hovedet af sengen eller bruge flere puder, når den ligger. Undgå at bøje og ikke motionerer mindst 24 timer.

Kontrol blødning

Blod blandet med spyt ser værre end det er. Fugt og fold 2 af 2-gaze, dække operationsstedet og bide ned at anvende pres og stoppe blødninger. Garvesyre i te bremsende blodkar, så bidende på en tepose hjælper med at stoppe blødninger. Ikke ændre gaze for ofte, og lad på pres for tidligt. Hold i 20 til 30 minutter mindst. Hvis blødningen ikke er aftaget efter to timer, skal du kontakte en tandlæge.

Administrere smerter

Efter de første 24 timer, skylles med en saltvand løsning (1 tsk salt med 6 til 8 ounce af varmt vand) hver seks timer for at mindske smerter og skadelige bakterier.

Tage antibiotika medicin nøjagtigt som foreskrevet og afslutte det.

Anvende fugtig varme eksternt for at mindske hævelse efter den anden dag. Værst hævelse normalt opstår på den tredje dag.

Forsigtigt strække munden åben for at lindre stivhed. Holde sig til en kost af bløde fødevarer som kartoffelmos, yoghurt, budding, vanillecreme, røræg, mosede moden banan, avocado og æblemos indtil tygge er lettere. Undgå stærke krydderier og ekstreme temperaturer.

Smerter, der forværres eller ikke forbedres kan være et tegn på forkert koageldannelse (tørre socket) eller infektion. I tørre socket, kan udsatte nerve og knogle fragmenter være smertefuldt. Tandlægen kan pakke site med medicineret gaze til at lindre smerter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com