Hvordan til at anvende og kvalificere sig til velfærd & Medi-Cal

06/09/2011 by admin

Hvordan til at anvende og kvalificere sig til velfærd & Medi-Cal

Medi-Cal er Californiens versioner af programmet føderale Medicaid bistå lav indkomst enkeltpersoner og familier adgang kvalitet lægehjælp. Californiens velfærdsprogram, administreret af California Department og sociale tjenester, bistår lav indkomst enkeltpersoner og familier med sociale assistent tjenester i form af mad frimærker og kontant hjælp. Din county faktisk styrer begge programmer; Derfor vil anvendelse samt kvalifikationsprocedurer og fordele variere blandt alle 58 amter i Californien. Formålet med begge programmer er at hjælpe enkeltpersoner og familier gøre slutter opfylder eller i nogle tilfælde komme tilbage på deres fødder under en finanskrise.

Instruktioner

• Besøg din county sociale tjenester kontor og anmodning om oplysninger om ansøger om og kvalificere sig til både Medi-Cal og velfærden fordele. Din county sociale tjenester kontor vil derefter tildeler du en repræsentant til at drøfte din berettigelse. Husk, hvert amt vil have sin egen kvalifikationskrav og ansøgningsprocedurer.

• Udfyld ansøgningen county sociale tjenester kontor. Uanset kvalifikationerne skal du fylde ud og ansøgning til anmodning om ydelser. Du kan kvalificere dig til et program, men ikke den anden, eller kan kvalificere sig bare til forskellige dele af et program, afhængigt af din county. Du skal udfylde hele programmet og give præcise oplysninger, når du beder. Hvis du har brug for hjælp til at udfylde ansøgningen, bør du direkte din spørgsmål til en repræsentant for de sociale ydelser. Sørg for at give alle nødvendige former for identifikation og kopier af alle ønskede dokumentation. Samt, varierer hvad du har brug for dokumentation og identifikation efter county.

• Deltage i et interview med din tildelte støtteberettigelse arbejdstager, hvis det kræves. Når du sender du ansøgning, vil amtet tildele en støtteberettigelse arbejdstager at gå over din sag og finde ud af, hvis han eller hun har brug for yderligere oplysninger for at acceptere eller afvise din ansøgning. Støtteberettigelse arbejderen kan også anmode om et interview; Hvis det sker, skal du sørge for at dukke op til tiden som ønsket. Behandlingen tager ca 45 dage når støtteberettigelse arbejderen bestemmer han eller hun har alle de nødvendige oplysninger til at vurdere ansøgningen. Du vil modtage et brev med posten beskriver resultatet af din ansøgning.

Tips & advarsler

  • Hvis din sag er forbundet med et handicap, Forvent den behandling af din ansøgning til at tage mindst 60 dage eller længere proces, afhængigt af den hastighed, hvor relaterede medicinske fagfolk kan viderebringe oplysninger underbygger dit handicap.
  • Definitionen af en California hjemmehørende er nogen bor i Californien og planer om at forblive i Californien, eller nogen leder efter arbejde eller allerede arbejder i Californien og har planer om at forblive i Californien.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com