Ressourcer til at hjælpe Stop Gambling

06/06/2011 by admin

Ressourcer til at hjælpe Stop Gambling

Ludomani er en ødelæggende sygdom, der kan få katastrofale følger i livet for enkeltpersoner og familier. Adfærden er ofte betegnes som ludomani inden for Fællesskabets støtte. Med støtte fra familie og venner er mange gambling narkomaner i stand til at søge hjælp til at overvinde deres afhængighed og genopbygge deres liv.

Nationale råd for ludomani

Det Nationalråd for ludomani (-ncpgambling.org) er en organisation, der er afsat til at hjælpe folk der lider af ludomani. Deres hjemmeside virker som en oplysende hub, der er et godt udgangspunkt for mennesker, der ønsker at søge hjælp. Rådet arbejder med forebyggelsesprogrammer og forsøger at uddanne offentligheden om ludomani. Der er en 24-timers hotline opført på hjemmesiden for folk, der har brug for øjeblikkelig hjælp, et bibliotek af regionale programmer og staten lister af licenserede rådgivere.

Gamblers anonym

Anonyme Gamblere (-gamblersanonymous.org) er en organisation der tilbyder møder for mennesker, der kæmper med ludomani. Recovery-programmet er lig anonyme alkoholikere. Ludomani er betragtet som en sygdom, og opsving er muligt ved at overgive sig til en højere magt. Recovery møder give ludomaner en støtte samfund hvor de kan lære af hinanden og identificere sig med hinandens problemer. Det er et godt forbundet netværk, der kan også henvise enkeltpersoner til regionale behandlingsprogrammer og rådgivning.

Bøger

Bøger er nyttigt at få en forståelse af gambling afhængighed og kompulsiv adfærd. "Gambling Addiction Patient projektmappen" af Robert R. Perkison er en ressource, der kan bruges sammen med møder for selvevaluering. Bøger kan være særligt nyttigt for folk, der er uden for den fælles demografiske af deres regionale støtte møder. Kvinder er ofte underrepræsenteret på Gamblers Anonymous møder, og de udfordringer de har undertiden åbenbart forskelligt fra dem af mænd. Bøger om kvindelige ludomani omfatter "Grebet af Gambling" for af Marilyn Lancelot og "Tage tilbage din liv: kvinder og ludomani" af Diane Rae Davis, Ph.D.

Behandling og rådgivning

Indstillinger for professionel hjælp omfatter behandlingsvirksomheder og individuel rådgivning. Mange rådgivere har specialiseret sig i afhængighed spørgsmål, og rådgivere kan være attesteret af det Nationalråd for Problem Gaming. Behandlingsvirksomheder kan være stationær eller ambulant. De tilbyder forskellige grader af intensitet i recovery programmering. Den enkelte familie kan eller kan ikke være involveret i behandlingen. Nogle rådgivere og behandlingsvirksomheder ordinere medicin, som en del af recovery-programmet. Kognitiv adfærdsterapi er brugt af mange rådgivere til at omskole den berørte person for at ændre den måde, de synes om gambling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com