Sådan bruges Ribose

02/15/2011 by admin

Brug af sukker er en af de hurtigste og mest effektive måder for kroppen at få energi. En persons celler vil bruge sukker, der er tilgængelige til at fungere, samt forsyne hjernen med energi. En af de enkleste former for sukker kan findes i ribose. Ribose dannes i kroppen naturligt, men kan også findes i kosttilskud. Det er generelt bruges af atleter og folk, der arbejder ved høj intensitet, men kan også bruges til dem, der lider af kronisk træthedssyndrom.

Identifikation af Ribose

Ribose er en sukker, der forekommer naturligt i kroppen fra glukose. Det er en vigtig del af ATP eller adenosin trifosfat, som opbevarer og leverer al den energi, der findes i cellerne. ATP bruges af muskler i store mængder under intens træning og kan hurtigt tømme. Dette er hvor ribose kan komme handy, opfylde tomrummet. Ribose kan findes i energidrikke, samt kosttilskud, at hjælpe med energi og ydeevne. Under ribose kan være en sikker, så længe det tages som anvist og ikke misbruges.

Ved hjælp af pulver

Ribose kan bruges som et pulver, som kan købes i helsekostforretninger. For en kort burst af energi, tag 5 gram af pulveriseret ribose og bland det til en frugtsaft af dit valg. Du får en kort burst af energi, der er sammenlignelig med hvad du ville få fra at drikke en enkelt kop kaffe. For dem, der lider af kronisk træthedssyndrom, kan ribose tages tre gange om dagen.

Ved hjælp af kapslerne

Ribose kapsler kan sluges istedet for benytter pulveret. Dette er gjort af mange mennesker, der ikke nyder den søde smag, der opstår, når du føjer ribose powder til saft. Doseringen vil variere alt efter det mærke, der er købt, så omhyggeligt læse vejledningen findes i pakken.

Ribose for motion ekstraudstyr

Ribose bruges af mange atleter til at forbedre deres præstationer under en træning eller mens du spiller i et spil. For at gøre det, opløses overalt fra 5 til 20 gram i din øvelse drink eller vand og forbruge enten før eller under din træning. Ribose er også kendt for at fremskynde kroppens inddrivelse fra en anstrengende workout samtidig øge muskelmasse på kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com