Ricinusolie for vorte fjernelse

03/26/2011 by admin

Vorter kan være grimme og smertefulde. Vorter kan være venstre alene at helbrede eller de kan blive behandlet med enten læge-ordineret metoder eller naturligt. Castor oil er en naturlig behandling, der kan hjælpe vorter forsvinder. Syre i ricinusolie irriterer vorte til det punkt hvor efter en periode, vil det skurv op og falde ned. Castor olie behandlinger er til behandling af eksterne vorter, der er på kroppen undtagen kønsdelene, når behandlingen skal ordineres af en læge kun.

Behandling #1

Ren vorte med vand og mild sæbe og tør. Sætte ricinusolie i en pipette. Sætte en dråbe olie på vorten. Dække vorte med en forbinding eller band-støtte. Genanvende olien dagligt som du genanvende dressing. Holde vorten dækket i tre uger. Vorten skulle forsvinde efter behandlingsperioden.

Behandling #2

Hvis lugten af ricinusolie er for meget for dig så er behandling, to en bedre løsning for dig. Start ved at vaske området vorte med en mild sæbe og vand og lad tørre. Bland ricinusolie med en æterisk olie til at dække op den ubehagelige lugt. Anvende castor olie til vorte ved hjælp af et stykke vat eller Q-tip om morgenen og om natten. Gnid olien ind i vorten frem og tilbage med din finger mindst tyve gange. Sørg for at vaske dine hænder bagefter for at forhindre spredning af virus. Vorten skal være væk inden for et par uger.

Behandling #3

Hvis du ikke ønsker at røre vorten, fordi din bange for spredning af virus eller du ikke ønsker at køre til butikken for at købe nogle æterisk olie, kan du prøve denne behandling. Ren vorten og området omkring det med en mild sæbe og vand. Tør området. Bland bagepulver og ricinusolie sammen grundigt i en skål. Påfør blandingen til vorte og Gnid forsigtigt. Dække vorte med en forbinding. Genanvende blandingen en gang om dagen og igen dækker. Du vorte skulle forsvinde i en uge eller mere.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com