10 tegn på autisme

03/21/2011 by admin

10 tegn på autisme

I tilfælde af autisme, jo tidligere det er diagnosticeret, og jo tidligere behandlingen starter, de bedre chancer barnet har til at reagere på denne behandling. Tidlig påvisning er nøglen, og forældrene er den første linje i forsvaret i kamp mod autisme. Kigge efter advarselstegn. Mens en advarselstegn ikke kan betyde noget, er en kulmination af advarselstegn årsag til at have dit barn screenet.

Undgå øjenkontakt

Prøv at holde dit barn blik i et par sekunder. Du kan mærke at dit barn undgår øjenkontakt i almindelighed, eller ser væk hurtigt når du ske at fange øjet. Børn med autisme har problemer med at gøre øjenkontakt.

Udtryk

Kig på dit barn i leg. Et barn med autisme har problemer med at udtrykke glæde, så du kan mærke at hun ikke smile eller blive ophidset ofte. Du kan mærke, at et barn med autisme kommer ud som sløv og uinteresserede.

Svar

Et barn med autisme kan ikke reagere på hans navn, når de kaldes. Når behandles på andre måder, vil du opdage, at et barn med autisme synes at ignorere den person, der taler.

Nonverbal kommunikation

Et barn uden autisme kan bruge nonverbal kommunikation til at udtrykke sin begær eller udtalelser: et Nik for ja, en ryste af hovedet for nr. Men autistiske børn kan være ukoordineret i deres nonverbale kommunikation, har problemer med at nikke eller endda vise udtryk.

Voice kvalitet

Et barn med autisme kan bruge sin stemme i usædvanlige måder, eller taler i en anden stemme til andre end den stemme han ville bruge ellers. Han kan også bruge sproget på underlige måder, såsom referere til sig selv i tredje person: "Jimmy ønsker en cookie."

Gentagne bevægelser

Du vil opdage, at en autistisk barn ofte beskæftiger sig med gentagne bevægelser, enten med objekter eller legetøj, som at flytte en bil frem og tilbage næsten besat eller med hendes egen krop; viftede armene gentagne gange, sædvanligvis at gøre de samme bevægelser igen og igen.

Sociale færdigheder

Autistiske børn har ofte problemer med at få venner. De mangler evnen til at forstå social stikord, som stemme tone eller ansigtsudtryk. De mangler empati og kan ofte kommer ud som grusom til andre børn, forlader dem isoleret og på egen hånd.

Rutiner

Du kan mærke at autistiske børn ofte har en besættelse med visse objekter eller mennesker, eller deltage i stive rutiner. Forstyrre en rutine alvorligt forstyrrer børn med autisme, og de har svært ved at inddrive fra en simpel ændring.

Self-Absue

Personer med autisme deltager ofte i self-abusive adfærd. De kan slå sig, bide sig eller ramte hovedet flere gange på en væg.

Sensorisk Stimulation

Autistiske børn, er mens synes at være mindre følsomme over for smerter, overfølsomme over for andre sanser, lys eller lyd. Dette kan gøre det svært at koncentrere sig i et læringsmiljø med andre børn taler, eller klare lys skinner på dem. De modstå sandsynligvis også touch, som knus eller krammer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com