Dufte anvendes i Aroma Thearpy

03/12/2010 by admin

Dufte anvendes i Aroma Thearpy

Duftende planter og urter kan bruges til at skabe en følelse af afslapning, trivsel eller ophidselse. Praksis med at bruge de dufte, som urter, planter og harpiks opretter for at ændre en persons humør er kendt som aromaterapi. Citrus, lavendel og salvie dufte kan bruges i form af olier, røgelse eller sprøjtemidler til at fylde et rum. Disse dufte kan hjælpe sooth eller energize krop og sind mens friskes op et åbent rum.

Beroligende aromaterapi dufte

Lavendel, sandeltræ og kamille kan bidrage til at skabe et roligt og afslappende miljø. Disse tre dufte er ofte brugt i shampoo, lotion og parfumer til at hjælpe sooth huden mens du slapper af sindet. Spray ved hjælp af disse beroligende dufte kan føjes til sengelinned til at hjælpe enkeltpersoner sove bedre om natten. Forældre kan bruge produkter, der indeholder lavendel eller kamille sooth kræsne børn før de sover så godt. Denne simple form for aromaterapi blandinger både varme væsker og olier til at oprette en beroligende virkning, afslappende både forælder og baby.

Åndelige aromaterapi dufte

Røgelse, myrra, salvie og ceder er planter og harpikser, der bruges til åndelig helbredelse i form af aromaterapi. Røgelse og myrra er hjemmehørende i Mellemøsten og er ofte brugt i religiøse ceremonier. Begge kan købes i løs granulat skal placeres i en skål for aromaterapi formål. Salvie og ceder har også været brugt i århundreder af indfødte amerikanere under ritualer til at fjerne onde ånder og bringe held og lykke til et hjem, forretning eller køretøj. Tør salvie og ceder kan købes i bundter skal brændes ved hjælp af en plamage pot for aromaterapi brug. Alle fire åndelige dufte kan også findes i form af olier og røgelse pinde så godt.

Styrkende aromaterapi dufte

Styrkende aromaterapi dufte kan give et boost af energi og en følelse af friskhed. Dufte som orange, lemon eller pebermynte kan bidrage til at stimulere sanserne og sindet, når de udfylder et værelse. Disse dufte er almindeligt forekommende i stearinlys, kropsbrusere, håndsæber, shampoo og krop vasker. Styrkende dufte kan placeres i områder i hjemmet, såsom et køkken eller badeværelse, at klare stærke lugte, der kan være efterladt. Appelsin, citron og pebermynte olier kan også placeres i badekar eller bruser til at vække, ophidse og forberede kroppen for en hel dag med arbejde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com