Overkommelig sygesikring oplysninger

04/04/2011 by admin

At finde overkommelig sygesikring oplysninger er let online. Hver store sygeforsikringsselskab tilbyder et udvalg af sundhedsplaner på forskellige omkostninger. Besøg deres hjemmesider for at finde et væld af plan oplysninger, få citater og ansøge om dækning. Andre hjemmesider tilbyder mulighed for at sammenligne forskellige planer på én gang. Oplysninger om offentlig sundhedsplaner, ofte tilgængelige for personer med ingen eller lille indkomst, som Medicaid og Medicare er tilgængelige på Centers for Medicare og Medicaid Services og din tilstands Institut for forsikring hjemmesider.

Finde og sammenligne sundhedsplaner

Begynde at lede efter overkommelig sygesikring oplysninger online. Besøg websites såsom ehealthinsurance eller gohealthinsurance, der tilbyder side-by-side viser forskellige sundhed planer. Derudover, gå til websteder af større sundhedsplaner såsom United HealthCare, Cigna, Aetna samt din regionale blå kors plan at få oplysninger om de forskellige planer, der tilbydes. Få et tilbud for at sammenligne præmier og out-of-pocket omkostninger såsom selvrisikoen, co-betaler og coassurance. Bemærk endelig, hvis de overkommelige planer har undtagelser for præ-eksisterende forhold eller andre specifikke tjenester.

Katastrofale planer

Katastrofale sygesikring er en af de mest overkommelige typer af sundhedsplaner. Kendt som en bare-bone-planen, der dækker indlæggelse og pleje i forbindelse med katastrofer og ulykker, dækker det ikke forebyggende og rutinemæssige pleje. Dette er den forsikring plan at have, hvis du er sund, men ønsker beskyttelse i tilfælde af en ulykke eller alvorlig sygdom. Katastrofale planer har typisk lav månedlige præmier men høj selvrisikoen, som er det beløb du betale out-of-pocket før forsikringsselskabet betaler.

Kortsigtede sygesikring

Når du har mistet arbejdsgiver-sponsorerede dækning og kvalificerer ikke til COBRA eller andet subsidieret planer, kan du overveje kortsigtede sygesikring. Kortsigtede dækning er midlertidig, for én til 12 måneder, indtil langsigtede dækning er en mulighed for dig. Disse planer er ofte mere overkommelig end langsigtede individuelle forsikringsordninger. Fundet i en række månedlige præmier og out-of-pocket omkostninger, dækker kort sigt forsikring planer, ligesom katastrofale planer, kun pleje relateret til nødsituationer og alvorlig sygdom. Disse planer har en slutdato efter 12 måneder uden fornyelse valgmuligheder.

Statsstøttet sundhedsplaner

Føderale og statsstøttet sundhed planer såsom Medicare og Medicaid kan være tilgængelig som en overkommelig sygesikring mulighed. Den føderale regering giver værktøjer på sin GovBenefits og BenefitsCheckUp hjemmesider til at fastslå retten til offentlige sundhed pleje programmer. Derudover besøg din tilstands Institut for forsikring eller folkesundheden hjemmeside for at se indstillingerne til lægehjælp planer. Ofte, tilbyde stater fuld dækning sundhedsplaner til voksne og børn med finansielle behov, med lave månedlige præmier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com