Hvordan PMS forårsage oppustethed?

03/16/2011 by admin

Præmenstruel syndrom (PMS) er en kombination af symptomer, der kan hjemsøge kvinder i løbet af deres menstruationscyklus, som sker hver 28 dage. Under menstruation går en kvindes krop igennem mange fysiske og kemiske forandringer, der styrer denne reproduktive periode. Som et resultat, kan nogle kvinder blive påvirket af side påvirker, der omfatter smerter, oppustethed og følelsesmæssig nød. Oppustethed, mange tilfælde af følelse fuld eller fastholde vand er en væsentlig klage. PMS kan forårsage oppustethed på grund af de hormoner, der er en del af den månedlige menstruation cyklus.

Kemikalier på arbejdspladsen

En kvindes menstruationscyklus kræver aktiviteten af hendes krop kemiske og hormonelle niveauer til fremskridt gennem en komplet forekomst af en månedlig reproduktive fase. Denne fysiologiske forandringer i kroppen kan påvirke mange kvinder negativt med tilsætning af bivirkninger, som kan invaliderende i nogle tilfælde. Oppustethed opstår i mange tilfælde af rapporterede tilfælde af PMS i reproduktive-årige kvinder i USA. Denne betingelse resulterer i en fuld følelse af tarmen med ingen udspilning. Almindeligvis kaldes væskeophobning, er det en direkte følge af stigningen i visse hormoner, der regulerer vandstanden i kroppen. Mens oppustethed ikke vil normalt medføre et handicap i den gennemsnitlige kvinde, er denne følelse af oppustethed et direkte resultat af den regelmæssige cyklus af en normal reproduktive system.

Hvordan sker oppustethed?

Oppustethed under menstruation er forårsaget af frigivelse af mineralkortikoider, et hormon, der regulerer niveauer i flydende elektrolytter og natrium. Når menstruationscyklus skaber en tilstand, hvor disse hormoner ikke leveres korrekt eller i de relevante niveauer, oppustethed og væskeophobning forekommer og personen vil have føler og udseendet af holder vand. Når hormoner er igen unchecked og resultere i denne tilstand, kan nogle kvinder blive alvorligt påvirket. At have en plan til at forsvare dig selv mod denne betingelse er muligt ved hjælp af de oplysninger, du skal oprette en plan om at overvinde den oppustet følelse. Ved at kombinere god medicinsk praksis med en sund livsstil, kan mange af klagerne fra PMS afværges. Ved at vide, hvordan kroppen er påvirket af en månedlig ændring i hormonniveauer, kan du forberede ændringen og undgå mange af disse gener af PMS.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com