Kardiale anomalier behandling

01/24/2011 by admin

Et hjerte anomali, som kan være kendt i det medicinske felt som en medfødt hjertefejl, er en fødselsskade, om hjertet. Mens nogle er ikke så alvorlige og kræver lidt at ingen lægehjælp, og andre løse sig med tiden, nogle kardiale anomalier er meget alvorlig og kræver øjeblikkelig pleje og behandling. Bestemmelse af behandlingsmuligheder for hjertefejl er som regel tilbage til kardiologer og er baseret på karakteren og alvoren af anomali.

Ebsteinss anomali

Abnormiteter i trikuspidalklappen, der adskiller højre atrium (det område, der modtager blodgennemstrømning) fra højre hjertekammer, er kendt som Ebsteins anomali. I sådanne tilfælde, deforme ventilen enten hindrer blodgennemstrømningen eller blokerer det helt, hvilket resulterer i et hjerte, der arbejder på langt mindre end funktionaliteten af en sund én. Trykket i højre atrium kan bygge i disse forekomster, hvilket kan medføre blod til at nå det organ, der er lav i ilt. X-stråler og cardiograms kan bestemme, om en patient lider denne betingelse. Ebsteins anomali kan behandles i mindre alvorlige tilfælde med profylakse, mens mere alvorlige tilfælde kræver kirurgisk reparation eller udskiftning af tricuspid ventil. Mere end 80 procent af tilfældene overleve til 20 år efter operationen.

Ventrikulær Septal defekt

En af de mest almindelige anomalier er den ventrikulær Septal defekt, også kendt som en VSD. En VSD betyder blot et lille hul i hjertemusklen mellem venstre og højre kamre. Disse mangler er normalt bemærket i spædbørn, når en børnelæge eller kardiolog genkender en mumlen under rutinemæssige postnatal pleje. Heldigvis, VSDs er de fleste ofte taget pleje af hjertet naturligt, som et spædbarn vokser---reparerer hullet over tid og det ophører med at være et sundhedsproblem. I situationer hvor hullet ikke reparere sig selv, vil en VSD sjældent føre til mere alvorlige hjerteproblemer. Nogle sjældne tilfælde se en VSD, udvikle sig til et langsigtet problem. generelt er kan disse situationer forværre andre hjertelidelser. Hvis blodtrykket til højre og venstre side af hjertet ikke udligne over tid og med forebyggende pleje, kan en VSD udvikle sig til kongestiv hjertesvigt, en tilstand, som skal behandles straks. Sådan et problem vil kræve operation, ofte i de første måneder efter barnets fødsel.

Afbrudte aortabuen

Aorta er de vigtigste blodkar, der transporterer blod fra hjertet til resten af kroppen, læssede ilt til den nederste del af kroppen via en passage kendt som aortabuen. Når denne bue er defekt eller mangler helt, er betingelsen kendt som "afbrudt aortabuen" eller IAA. IAA udvikler sig fra femte til det syvende uge i udvikling, og er først behandlet med prostaglandin infusion, der holder arterierne åben og giver ilt til kroppen indtil kirurgi. Kirurgi for denne betingelse tager sigte på at skabe eller reparere et rør, der lukker defekten. Hjerteoperation er den nødvendige procedure i sådanne situationer. Risikoen for komplikationer er højere end med andre hjerteoperationer; dog uden behandling, vil en patient dø, før de når voksenalderen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com