To vigtigste årsager til kræft

01/31/2011 by admin

Kræft er den anden mest almindelige dødsårsag i USA. Det begynder når gener mutere og give celler til at vokse uden kontrol. Genmutationer kan arvet eller erhvervet. Erhvervet mutationer er forårsaget af gentagen eksponering for kræftfremkaldende stoffer som i cigaretter eller usunde fødevarer. To vigtigste årsager til kræft er rygning og aldring.

Aging

Selvom alle i alle aldre kan få kræft, er at få ældre en af de største risikofaktorer. Aldring skyldes dels oxidanter, der kan beskadige DNA. Kræft, som betragtes som en aldrende sygdom, starter ofte med oxidanter, der er produceret gennem normale stofskifte. Antioxidanter som vitamin A og C minimere skader fra oxidanter, men de fleste mennesker får ikke nok næringsstoffer til at afværge kræft.

Aldring og ernæring

Aldring er ikke blot antallet år, da vi blev født; Det er også, hvor hurtigt delene af vores krop slides. Vores kroppe alder dels fordi vi ikke få nok af de rigtige næringsstoffer. Vi spiser for meget fedt og ikke nok grøntsager, fiber, frugter og calcium. Ikke spise fødevarer, der indeholder antioxidanter--som kan øge immunforsvaret og bekæmpe sygdom--kan føre til mange former for kræft. Dårlig kost er en af de vigtigste bidragydere til aldring, som er en af de to vigtigste kræftrisikoen.

Aging mangel på fysisk aktivitet

Manglende fysisk aktivitet forårsager du til alder og tager på i vægt. For lidt motion og at være overvægt øget risiko for brystkræft, kolon, nyre, livmoderen, esophageal og endometrie cancer. At blive overvægtige gør din krop producere for mange hormoner, der forårsager kræft til at vokse. De fleste mennesker har en tendens til at sætte på ekstra vægt, som de bliver ældre, og dem, der ikke normalt har meget aktiv livsstil.

Rygning

Brug af tobak er den mest forebygges årsag til kræft. Cigaretrøg har en enorm mængde af oxidanter. Mens de fleste mennesker kender rygning forårsager lungekræft, ikke de indse tobak brug årsager en højere risiko for spiserøret, mave, nyre, blære, bugspytkirtel, cervikal, livmoder, hoved, hals og leverkræft så godt. Kræft, der starter i blodlegemer er mere sandsynligt hos rygere end ikke-rygere.

Overvejelser

Ifølge National Cancer Institute er lungekræft den hyppigste årsag til kræftdødsfald i USA. Omkring 80 procent af kvinder og 90 procent af mænd, der dør af lungekræft havde kræft, der var forårsaget af rygning. En rapport fra generallæge viste at tobaksrøg indeholder mere end 4.000 kemikalier, og mindst 43 af dem forårsage kræft.

Forskning

Maj 2008 artikel i "Science Daily" forklarer, hvordan forskere på Oregon Health and Science University Cancer Institute studerede et protein, der normalt forhindrer kræft. Protein, FANCD2, bliver ineffektiv når udsat for cigaretrøg. FANCD2 reparerer DNA-skader og forårsager død af defekte celler, men rygning stopper produktion af protein. Når din krop ikke producerer nok FANCD2, fører den deraf følgende DNA-skader til kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com