Sådan bruges strækker sig til behandling af iskias

05/06/2010 by admin

Sådan bruges strækker sig til behandling af iskias

Iskias er en smertefuld tilstand forårsaget af kompression af iskiasnerven. I de fleste tilfælde, er piriformis og andre bagdelen muskler involveret. Symptomer omfatter muskelspændinger, smerter, følelsesløshed, snurren og tab af funktion i ben og balder. Stretching kan hjælpe. Til denne artikel, lad os sige højre ben er den dysfunktionelle ben med venstre ben at være sund og smerte-fri.

Instruktioner

• Finde en komfortabel men stabil overflade til at ligge ned på. Ligge på ryggen og bøje knæ af dit højre ben, placere din højre fod ved siden af dit venstre knæ. Brug dine hænder, skubbe din højre knæ, på tværs af din krop og over dit venstre ben indtil du føler en god strækning i din rigtige balder og ydre lår. Du måske har brug for nogen til at hjælpe dig ved at skubbe dine ben for dig.

• Hold strækket for fem til 10 sekunder, så slip og vende tilbage til en hvilende stilling. At få en større strækning, placere din højre fod på den udvendige side af din venstre knæ, og derefter fortsætte med stretch.

• Udvide dit højre ben samtidigt med at liggende. Vende sig indad, og forsøge at sætte indersiden af din højre fod fladt på jorden. Du måske har brug for nogen til at skubbe din fod for dig. Dette strækker glutes og hip rotatorer. Når du har iskias på grund af en stram piriformis muskel, i de fleste tilfælde, vil foden naturligvis rotere udad, så at dreje foden indad vil falde tæthed af denne muskel.

• Gøre strækningen "Figur 4". Sidde i en stol med højre ben krydsede over til venstre. Din højre knæ skal være stikker ud, ikke krydset tæt på tværs af venstre. Bare sørg for din beskedenhed ikke er kompromitteret.

• Bøj langsomt frem, indtil du føler strækning i din rigtige balder og hofte, holde det derefter slippe. Jo højere din højre knæ, jo strammere musklerne, så du kan bruge dette som en statusindikator.

• Stå op, og krydse din venstre fod over din højre fod. Dine fødder bør rørende, med den ydre side af din venstre hæl at røre den ydre side af dit rigtige pinky tå. Langsomt bøje frem og prøve at røre jorden. Stop, når du føler dig strækket i din rigtige balder, hofte og forstrækning. At øge strækningen, Drej din højre fod indad, og derefter starte strækningen, som dette forlænger piriformis muskel.

Tips & advarsler

  • Ikke strække sig ud over dine grænser, og hvis nogen er at hjælpe dig, Sørg for at sige, hvornår de skal holde op med at skubbe. Du kunne forårsage alvorlige fysiske skader ved at strække forbi dine grænser.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com