Tegn & symptomer på kontrollerbare Hypertension

02/19/2011 by admin

Tegn & symptomer på kontrollerbare Hypertension

Hypertension eller forhøjet blodtryk, skaber ofte ingen symptomer, indtil det har forårsaget betydelig skade hjerte eller nyrer, tjener det navn "den tavse dræber." Mange af symptomerne på kontrollerbare hypertension er også symptomer på en lang række andre lidelser. Heldigvis, hypertension er ekstremt let at diagnosticere med en grundlæggende blodtryk meter, så folk der lider af kontrollerbare hypertension kan nemt holde øje med deres tilstand.

Hovedpine

Hypertension hovedpine tendens til at være "hårbånd hovedpine", eller hovedpine hvis smerter er jævnt fordelt rundt om hovedet, selv om nogle mennesker oplever hypertension hovedpine bag deres øjne eller på bagsiden af deres hoveder. De er generelt mest alvorlige om morgenen, og fade i løbet af dagen.

Tillægge højt blodtryk hovedpine kan være en vanskelig opgave, fordi hypertensive hovedpine varierer betydeligt, med mange højt blodtryk patienter oplever ingen hovedpine overhovedet. Derudover kan hovedpine ikke tilskrives direkte højt blodtryk, men snarere understrege, som også kan bidrage til hypertension.

Svimmelhed

Som med hovedpine, er svimmelhed ikke nødvendigvis en afgørende symptom på kontrollerbare hypertension, fordi det ikke forekommer hos alle patienter, højt blodtryk, og mange patienter oplever ingen svimmelhed overhovedet. Derudover er svimmelhed lige så sandsynligt at være et symptom på lav pres fra højt blodtryk. Ændringer i blodtryk er særligt tilbøjelige til at forårsage svimmelhed, så hypertension patienter, der begynder at tage medicin er særligt tilbøjelige til at føle svimmel. Generelt, hvis du oplever svimmelhed, er det en god idé at tjekke dit blodtryk, og også til at overveje disse symptomer sammenholdt med andre symptomer, du oplever.

Hjertebanken

Nogle mennesker, der lider af kontrollerbare hypertension opleve hjertebanken eller den følelse, at deres hjerter racing. Forhøjet blodtryk er en forsnævring af arterierne, som de forsøger at øge blodgennemstrømningen. Hjertebanken opstår, når hjertet øger sin kontraktioner for at genoprette passende blodgennemstrømning. Som med hovedpine, kan hjertebanken også være et resultat af nervøsitet og angst, der kan bidrage til hypertension samt. Afspændingsteknikker, såsom dyb vejrtrækning, kan bidrage til at kontrollere både forhøjet blodtryk og hjerte hjertebanken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com