De bedste fødevarer til at spise for at tabe fedt

02/18/2011 by admin

Mange kostvaner på markedet vil hjælpe dig med at tabe fedt. I rækkefølge for fedt tab at forekomme, skal du forbrænde 3.500 kalorier (der er 3500 kalorier i et pund af fedt). Du kan hjælpe din krop, brænde fedt ved at inkludere nogle basale fødevarer i din kostplan, der tilskynder fedttab ved at hjælpe din krop med fedt metabolisme.

Rå fødevarer

Rå grøntsager og frugter indeholder lidt fedt og kan indtages i store mængder på grund af deres lave kalorie tæller. Spise fødevarer som salat, broccoli, blomkål, grønne bønner, ærter, squash og andre sunde grøntsager til at tabe fedt. Derudover omfatte frugt som vandmelon, druer, æbler og pærer. Disse frugter har et højt fiber og vand indhold til at bidrage til en følelse af fylde og hjælpe flush fedt gennem dit system.

Termogeniske fødevarer

Termogeniske fødevarer hjælpe dig forbrænde fedt, fordi de forårsager en midlertidig stigning i stofskiftet på grund af en stigning i kropstemperaturen. Ifølge en undersøgelse foretaget af Oxford Institute, fødevarer såsom hot peber, cayenne peber, hjælper kanel og hot salsa øge dit stofskifte og bidrage til fedt brænde. Tabasco og chili sauce har også termogeniske egenskaber. Tilføje krydderi til dine fødevarer ved kogning med peber, eller tilføje et strejf af peber eller Tabasco sauce til allerede kogte fødevarer for at fremkalde fedt brænde.

Probiotika

Prøv at tilføje yoghurt til din kost. Ifølge Delish.com, indeholder yoghurt probiotika, som hjælp til at genopbygge de gode bakterier i fordøjelsessystemet og kan bidrage til øget fedt absorption. Probiotika kan også findes i både gæret og ugæret mælk.

Højt proteinindhold

Højt proteinindhold fødevarer har en tendens til at være mere fyldet og fremkalde termogenese så godt. Dette sker dog mest hurtigt i mangel af kulhydrater. Ifølge National Library of Medicine, animalske proteiner er mere mættende og producere en højere termogenese end protein i grøntsager. Forbruge magert kød, nødder, ost og æg til at øge dit proteinindtag og tabe fedt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com