Hvordan at slippe af Gas med Champix

06/22/2010 by admin

Hvordan at slippe af Gas med Champix

Chantix er et stof fremstillet af medicinalfirmaet Pfizer. Stoffet er en receptpligtig medicin, der er ordineret til at hjælpe rygere i alderen 18 og ældre til at stoppe med at ryge. Chantix har flere bivirkninger. Pfizer og Chantix.com er de mest almindelige bivirkninger opleves af Chantix brugere mave-tarm karakter, herunder kvalme, forstoppelse, opkastning og gas. Gas forårsager bøvsen, tarmluft og oppustethed. Regelmæssig retsmidler anvendes til behandling af gas (og andre mave-tarm symptomer) forårsaget af Chantix brug.

Instruktioner

• Skær ned på højt fedtindhold fødevarer. Fødevarer med højt fedtindhold tage længere tid at digest. Dette giver mere gas i processen. At spise naturlige fødevarer og fjerne forarbejdede og stegte fødevarer falder overskydende fedt i ens kost.

• Brug fordøjelses enzymer, hvis nødvendigt. Nogle mennesker er følsomme over for visse fødevarer, der forårsager produktion af gas. Laktose-intolerans mennesker mangler-- eller er mangelfuld i--enzymet laktase. Andre er mangelfuld i det enzym, der hjælper med at nedbryde det naturlige sukker i frugt, grøntsager, bælgfrugter og korn. Laktase og Beano hjælpe med at afhjælpe disse symptomer, henholdsvis.

• Undgå at sluge luft. Mennesker, der spiser eller drikker alt for hurtigt har tendens til at sluge en masse luft. Tyggegummi tygning og sutte på hårde slik er også årsagerne til sluges luft. En masse af rygere begynder at spise mere eller bruge tyggegummi og hard candy til at holde deres mund besat. For at holde symptomerne på gas i skak, spise og drikke langsomt og undgå tyggegummi og hårdt slik.

• Brug blide yogastillinger til at lindre symptomerne på gas. Pawanmukta er en yoga-asana (pose), der blidt komprimerer tarmene, tvinger "vind" (gas) ud af kroppen.

For at udføre pawanmukta, skal du placere en yogamåtte, træningsmåtte eller tæppe på gulvet. Lå på ryggen, og bringe din højre knæ mod brystet. Wrap dine arme omkring din shin eller knæ, knugede hænderne sammen. Langsomt opdrage dit hoved, Hagen mod brystet. Forsigtigt trække dit ben tættere på, som du arbejder hovedet tættere til knæene, forsøger at røre din næse til dit knæ. Hold i et par sekunder og slip. Gentag med venstre ben, så begge ben sammen. Gentag dette to til tre gange om dagen.

Tips & advarsler

  • Vigtig sikkerhedsinformation fra Pfizer, som udstationeret på Chantix.com:
  • "Nogle mennesker har haft ændringer i adfærd, fjendtlighed, agitation, nedtrykthed, selvmordstanker eller handlinger mens du bruger CHANTIX til at hjælpe dem stoppe med at ryge. Nogle mennesker havde disse symptomer, når de begyndte at tage CHAMPIX, og andre udviklet dem efter flere ugers behandling eller stoppe CHAMPIX. Hvis du, din familie eller omsorgsperson bemærker agitation, fjendtlighed, depression eller ændringer i adfærd, tænkning eller humør, ikke der er typiske for dig, eller du udvikle selvmordstanker eller handlinger, angst, panik, aggression, vrede, mani, unormale fornemmelser, hallucinationer, paranoia eller forvirring, stoppe med at tage CHAMPIX og ringe til din læge straks. Også fortælle din læge om enhver historie af depression eller andre psykiske problemer før du tager CHAMPIX, som disse symptomer kan forværre mens du tager CHAMPIX."

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com