Hvordan man beregner din Lunar frugtbare tid

04/23/2011 by admin

Hvordan man beregner din Lunar frugtbare tid

Kvinder i håb om at undfange blevet nysgerrig, når de hører om en mystisk forbindelse mellem månens faser og en kvindes frugtbarhed. I oldtiden, ville kvinder observere månen om natten til at bestemme, hvornår tid samleje at forestille sig, når for at forvente deres perioder til at begynde, og hvornår de skal påtage sig de var gravide.

I 1970 ' erne opdagede Dr. John Rock og Dr. Edmond Dewan videnskaben støtte disse gamle koner tales. Lyset fra Månen påvirker en kvindes pinealkirtlen som hun sover, indirekte manipulere sin hormonproduktion. I dag, vil de fleste kvinder ikke mærke en forbindelse mellem sin menstruationscyklus og månen. Moderne gadelygter og hus lys kvæle mønster af månen. Heldigvis, selv disse kvinder kan stadig tage kontrol over deres frugtbarhed cykler gennem kraften af lys i soveværelset.

Instruktioner

• Bestemme, om du har brug for hjælp af kunstigt lys. Kvinder, der bor i byområder og forstæder miljøer skal købe natlys, tunge lys-blokerende gardiner eller en øjenmaske. Kvinder, der lever i landdistrikter miljøer behøver ikke at købe disse ting, hvis månen drastisk påvirker belysningen i deres soveværelser. Under den nye måne deres soveværelser bør være kulsort, men fuldmånen skal oversvømme deres soveværelser med naturligt lys.

• Figur din cyklus sammen med cyklusser af månen. Dette kan være så let som mærkning ned den første dag i hver menstruation mens at bemærke hvad månen gør aftenen. Kvinder ved hjælp af kunstig lys bliver nødt til at manipulere deres soveværelse miljøer for at efterligne faser månen. Bruge gardiner og øjenmaske på Månens mørkeste dage. Tænde natlyset til simulering fuldmåne. Kunstige lys brugere kan vælge at holde deres belysning mønstre er de samme som reelle månen udenfor, eller de kan bruge denne enkle formel: mørkere rummet på dage gennem 13 i din cyklus, lyst værelse på dage 14 gennem 17, så vende tilbage til mørket for resten af cyklussen.

• Vent indtil din cyklus synkroniseres med månens cyklus. Kvinder, som lever i landdistrikterne vil sandsynligvis finde sig allerede synkroniseret til månen. Kvinder ved hjælp af kunstigt lys bør forberede sig på at være tålmodig. Du vil vide, din cyklus har bundet sig til nattehimlen, når du har observeret flere måneder af din periode startende fra new moon.

• Beregne din lunar frugtbare tid ved blot at observere fuldmånen. Lysstyrken på månen vil fremkalde ægløsning, så de dage, når månen er de klogeste, eller de dage, når natlys er tændt er dine mest fertile dage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com