Hvordan undgår jeg at urinsyre

02/24/2011 by admin

Gigt er en betændelse i leddene forårsaget af en ophobning af urinsyre i kroppen. Nogle af symptomerne på gigt omfatter skarpe, pludselige smerter i leddene og lemmer. Mens forhindrer urinsyre ikke er muligt, kan du reducere mængden af fødevarer, der forårsager store mængder af urinsyre skal produceres ved at justere din nuværende kost. Visse fødevarer søde brød, asparges, ansjoser, rødt kød og skaldyr er højt indhold af urinsyre. Tale med din diætist, hvis du er usikker på nuværende fødevarer du spiser, eller hvis dine symptomer på gigt forværres over tid.

Instruktioner

• Reducere røde kød og skaldyr forbrug. Rødt kød og fisk og skaldyr indeholder store mængder af purin, som nedbrydes til urinsyre og forårsager gigt. Skift din rødt kød til fjerkræ at undgå høje niveauer af purin, og sørg for at fjerne huden fra kylling til at undgå høje niveauer af mættet fedt. Fisk og skaldyr er sundt, fordi det er en rig kilde til protein, men har store mængder af purin. Tage vitamintilskud til at modtage dit anbefalede daglige tilførsel for protein til at erstatte fisk indtagelse.

• Stigning komplekse kulhydrat forbrug og fedtfattige mejeriprodukter forbrug. Komplekse kulhydrater findes i hele korn brød og pasta indeholder lave niveauer af purin, hvilket betyder mindre urinsyre produktion. Komplekse kulhydrater kan også findes i bønner, linser, ærter, majs og kartofler. Lavt fedtindhold og fedtfri mejeriprodukter forbrug kan også mindske risikoen for gigt, og er også en kilde til calcium og protein.

• Reducere indtagelse af alkohol. Alkohol, især øl, bidrager til produktion af store mængder af urinsyre, som fører til hyperurikæmi. Hyperurikæmi er unormalt høje niveauer af urinsyre i blodet. Ifølge Medicinenet.com, fører alkoholforbrug til dehydrering, som forårsager urinsyre krystaller form i leddene.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere din læge før du ændrer din kost.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com