Hvordan man kan hjælpe binyrerne udmattelse

07/03/2011 by admin

Den primære funktion af binyrerne er at producerer vigtige hormoner, som kroppen har brug for til at reagere på stress, fysisk aktivitet og sygdom. Når coping med længerevarende perioder med stress og sygdom, kan binyrerne ikke fungere såvel som før, og udskiller utilstrækkelige mængder af hormoner. En form for binyrebarkinsufficiens er kendt som Addisons sygdom, og er ofte et resultat af binyrerne udmattelse. Du kan begynde at inddrive fra binyrerne udmattelse ved at følge disse anbefalinger, som omfatter søger råd og pleje af en læge.

Instruktioner

Instruktioner

• Mindske fysisk og følelsesmæssig stress. Adrenal udmattelse betyder binyrerne er trætte og kompromitteret og ude af stand til at reagere korrekt til stress. Søger rådgivning, begrænse forpligtelser og nå ud til familie og venner for støtte er nogle af foranstaltningerne, der kan man reducere binyrerne udmattelse over tid.

• Få tilstrækkelig søvn i otte timer eller mere hver nat, og gå i seng på samme tid hver aften. Efter behov, også få tilstrækkelig hvile, når følelse træt hele dagen. Passende og rutinemæssigt søvn vaner vil hjælpe dig med at genoprette fra adrenal udmattelse.

• Fjerne koffein og stimulanser fra din kost. Koffein og stimulanser kan forårsage binyrerne til at blive overanstrengt og trætte fra over-stimulation, og forværre adrenal udmattelse.

• Spis en standard nærende kost, at måltider med jævne mellemrum hele dagen for at holde blodsukkeret fra svingende. Konsekvent blodsukkeret og ernæring kan hjælpe med at reducere binyrerne udmattelse.

• Forbruge en tilstrækkelig mængde af nødvendige næringsstoffer hver dag. De seks grundlæggende kategorier af næringsstoffer er nødvendige for at reducere adrenal udmattelse er vand, protein, vitaminer, mineraler, kulhydrater og fedtstoffer.

• Søge lægelig rådgivning af en læge med speciale i adrenal udmattelse, og forhøre sig om bestemt medicin og kosttilskud, som kan hjælpe med at behandle denne tilstand.

Tips & advarsler

  • Bliv fortrolig med binyrerne lidelser og deres tegn og symptomer.
  • Binyrerne udmattelse er en alvorlig medicinsk tilstand, der kan føre til Addisons sygdom. Hvis du har mistanke om du har binyrerne udmattelse, søge ordentlig lægehjælp.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com