Fordelene ved en afbalanceret kost

07/06/2011 by admin

Fordelene ved en afbalanceret kost kan ikke undervurderes. Desværre, for mange enkeltpersoner med hektisk personlige og professionelle liv, det er meget nemmere at spise fastfood, pizza, chips, frosne entrees, og stegt mad, end det er at tage sig tid til at have en sund afbalanceret måltid. Fastholde en afbalanceret kost er ikke om begrænsning. Det handler om at spise de rigtige fødevarer, herunder favoritter, i moderate mængder. Denne vane, sammen med fysisk aktivitet, kan skabe en sund stærk livsstil.

Afbalanceret kost

En kost, der indeholder en balance mellem alle fem fødevaregrupper--korn, grøntsager, frugt, mejeriprodukter, og kød eller kød alternativer--kan levere alle de ernærings, der er nødvendige for driften af kroppens celler, organer og væv. Med personer lever længere i dag end i år, en forpligtelse til en sund livsstil kan medføre mange års aktivitet og nydelse. Dette bør være et incitament til at undgå fødevarer med højt indhold af mættet fedt, sukker og raffinerede kulhydrater, alle kendte er skadelig for ens sundhed.

Sundhedsspørgsmål

Spise en velafbalanceret kost kan afhjælpe sundhedsproblemer, herunder hjerteproblemer, gigt, forhøjet blodtryk og kolesterol. Øget tilfælde af tyktarmskræft og diabetes har også været forbundet med kost højt indhold af fedt og kolesterol. Et organ, som er velafbalanceret, mentalt og fysisk kan resultere i flere vitalitet og styrke, så du kan leve et længere og sundere liv. Mennesker, der er mere aktive og energiske er også i stand til bedre håndtere stress, traumer og angst.

Fysisk aktivitet

Ud over at opretholde en afbalanceret kost, er det også vigtigt, at du er fysisk aktiv. Motion hjælper med at reducere fælles ubehag, virksomheder og toner muskler, forbedrer blodgennemstrømningen, koordination og balance, og forbrænder kalorier. Kombinere en sund kost plan med øvelse kan helt sikkert forbedre den enkeltes livsstil. Dette, ved til gengæld, kan bringe dig mere glæde, begejstring og interesse i daglige aktiviteter og bestræbelser.

Vægt

Det amerikanske folk er blevet et fællesskab af overvægtige personer. I 2009 skønnes det, at 54 procent af amerikanske voksne er overvægtige med 20 procent at blive diagnosticeret som klinisk fede. Folk spiser for meget junkfood regelmæssigt mens der deltager i lidt at ingen fysisk aktivitet. Dette er et alvorligt sundhedsproblem for personer i alle aldre.

Life Style

Det er ikke svært at fastholde en afbalanceret kost. En lang række typer fødevarer kan indtages i moderate mængder, til at give de nødvendige næringsstoffer for at nyde et sundt liv. Spise sundt ikke lighedstegn mellem at spise smagløs kedelig fødevarer. Gennem en afbalanceret kost og fysisk aktivitet har enkeltpersoner mulighed for at opleve alle de fordele, som kan opnås gennem en sund livsstil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com