Hvad er et rødt Flag advarsel vejret tilstand?

05/29/2011 by admin

Hvad er et rødt Flag advarsel vejret tilstand?

Rødt flag vejr advarsler kan være forbundet med et par forskellige situationer. Det er en almindelig måde at vise advarsler eller fange opmærksomhed. Den officielle advarsel forbundet med et rødt flag er en betegnelse som bruges ved brand/Vejret prognosemagere der er stor sandsynlighed for at brænde eller brand betingelser vil forekomme.

Årsager til rødt Flag advarselsniveauer

Rødt flag advarselsniveauer er mest almindelige, da vinden er forvoldt på omkring 15 miles i timen. Tørke og lav luftfugtighed mindre end eller lig med 25 procent også øge brand fare. Temperaturer på 75 eller større højne chancen.

Andre røde Flag årsager

Mange områder har forskellige vejr bekymringer afhængigt af deres placering. Områder, hvor tør lettelse er fælles i kan modtage rødt flag vejrforhold. Ustabil luft er en anden faktor, der er set på ved fastsættelsen af rødt flag advarsler.

Andre kriterier, røde Flag

Ved udstedelse af et rødt flag er der ofte en masse at tage i betragtning. Udover de indlysende grunde, såsom tørke og lav luftfugtighed, er der mere at se på. Ofte red flag advarsler er udstedt på grundlag af lokale vegetation type, tilgængelighed til vandkilder og lokale topografi.

Brandvagt vejr

Dette er en forebyggende ur, der er udstedt 12-48 timer før potentielle rødt flag betingelser. Dette ur bør tages alvorligt. Når en brand vejret watch er udstedt, skal passende sikkerhedsforanstaltninger udfyldes for at forberede eventuelle røde flag betingelser.

Nødsituation handlingsplan

Mennesker, der bor i områder, hvor rødt flag vejrforhold er fælles bør være opmærksom på og forstå ordentlig procedure, hvis man er udstedt. Hvis præsenteret med denne situation, altid tune ind på din nødsituation vejr udbyder og lytte til instruktionerne.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com