Hvorfor er Major Depression almindelige i teenagere?

07/16/2011 by admin

Hvorfor er Major Depression almindelige i teenagere?

Ifølge Dr. Jeanne Segal, psykolog og redaktør af HelpGuide.org, er at være irritabel eller argumenterende fælles træk for teenagere, hvilket gør det kompliceret for at skelne mellem depression og normal adfærd.

Fakta

Familie historie af depression lidelse, en forælder, der lider af depression, negativ, forstyrrelser i hjemmet, en form for tab, lider af angst eller attention disorder og peer pres er faktorer, der fører til større depression hos teenagere. Ifølge den National Institute of Mental Health, op til 8,3 procent af unge i USA lide af depression.

Symptomer

Isolation fra familie og venner, anfald af vrede og gråd, problemer med at koncentrere sig og self-skade er tegn på svær depression i en teenager.

Behandling

En behandling, der er kendt som kognitiv-adfærdsmæssige terapi (CBT) kan hjælpe med at lindre depression hos unge. CBT er designet til at være en tid-terapi, der fokuserer på at ændre folks kognitive forvrængninger i deres syn på sig selv, verden og fremtiden.

Risiko

Depressiv lidelse præsenterer en øget risiko for sygdom og interpersonelle og psykosociale vanskeligheder, at fortsætte længe efter den depressive episode er løst.

Advarselstegn

Selv om mange forældre måske tror, deres barns trusler om selvmord er et forsøg på at få opmærksomhed, er selvmordstanker den vigtigste advarselstegn om teen depression.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com