Hvordan til at tabe sig hurtigt med kinesisk medicin

06/14/2011 by admin

Hvordan til at tabe sig hurtigt med kinesisk medicin

Hvis du ønsker at tabe sig hurtigt, kan kinesisk medicin kunne hjælpe. I kinesisk medicin, en kombination af akupunktur, urter, kost kontrol bruges abdominal massage, og åndedrætsøvelser til at fremskynde fordøjelsen og løse de underliggende balanceproblemer, der menes at føre til vægtøgning. Kinesisk medicin er ikke en mirakelkur, men når de kombineres med en sund kost og motion, det kan hjælpe dig med at opnå dit vægttab mål.

Instruktioner

• Spis masser af fødevarer, bitre, sure og skarp. Ifølge kinesisk medicin er disse fødevarer godt for vægttab. Undgå søde, salte og fedtet fødevarer, fordi de fører til vægtøgning.

• Tag en kinesisk urtekosttilskud eller drikke en kinesisk urtete. Visse kinesiske urter hjælpe undertrykke appetitten, øge stofskiftet og forbrænde fedt. Nogle kinesiske urter menes at være gavnligt for vægttab omfatter han Ye, Fu Ling, Huang Qi og Chi Qian Cao. Bao han Wan er en over-the-counter kinesiske vægt tab løsning, der indeholder en række urter. For de bedste resultater, konsultere en læge i kinesisk medicin, der kan designe en behandlingsplan, der er taget højde for dine behov.

• Undgå at drikke kolde drikkevarer med dine måltider. Kolde drikkevarer langsom fordøjelse. I stedet, drikke en varm kinesisk te, såsom oolong te, med dine måltider til at emulgere fedt og støtte fordøjelsen. Undgå også at spise kolde fødevarer som rå frugt og grøntsager. Varme retter som dampet mad, røre-frites og supper hurtig fordøjelsen.

• Have en samtale med en akupunktør. Han vil gøre en grundig undersøgelse til at finde ud af, hvilke punkter på din krop skal stimuleres. Når Nålene er indsat i bestemte punkter i kroppen, de genskabe underliggende ubalancer og genopbygge strømmen af qi, eller livsenergi, ifølge kinesisk medicin. Stagnation af qi i visse områder af kroppen kan føre til vægtøgning.

Akupunktur kan hjælpe bremse din appetit, fremskynde dit stofskifte og maksimere absorptionen af næringsstoffer. Øre akupunktur menes at være særligt effektive til vægttab, fordi øre indeholder punkter, der svarer til alle vigtige organer og kropsdele. Akupunktører placere undertiden perler eller magneter på de auricular point efter hver akupunktur behandling at opretholde effektiviteten mellem sessioner. Massage perler eller magneter i omkring ti sekunder helst du har en fødevarer begær.

• Tryk på store tarmene 4, hjertesækken 6 og mave 36 point fast i to minutter hver dag til at støtte fordøjelsen og fjernelse. Hver morgen og aften, give dig selv en abdominal massage ved hjælp af dine fingre til at udøve pres i retning af din store tarmene for at fremme fordøjelsen. Praksis vejrtrækning dybt fra din mave hver morgen at begrænse mad cravings, øge energi og fremme afspænding.

Tips & advarsler

  • Husk at spise en velafbalanceret kost og motion mindst 30 minutter om dagen. Kinesisk medicin er ikke en mirakelkur til vægt tab og ikke bør behandles som sådan. En sund kost og motion er en vigtig del af ethvert vægttab program.
  • Tal med din læge før du tager nogen kinesisk urtemedicin. Virkningerne af disse formler er ikke videnskabeligt bevist. Nogle af dem kunne være farligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com