Trin til at være mentalt parat til rygestop

06/30/2011 by admin

Hvis du ryger, kan udsigten til stop være en meget skræmmende. Fordi en stor del af den rygning erfaring og afhængighed er mentale, er det vigtigt at forberede dig selv mentalt, før du begynder processen med at holde op. Forstå hvorfor du finde rygning lystbetonet og vide forøger hvad de kan forvente under quitting processen meget dine chancer af held ophøre med rygning cigaretter helt.

Hvor dårligt behøver du at ryge?

I forberedelse til rygestop, bør du overveje, hvor dårligt du har brug for til at ryge cigaretter dagligt. Vågner du op trang en cigaret eller henkastet ryger du dem hele dagen? Gør du røg ud af vane eller ligefrem nyder at ryge cigaretter? Hvis du opdager, at du er rygning cigaretter ud af vane og nyder ikke fuldt ud gør det, eller hvis du har problemer med ikke ryge i lange perioder, skal du begynde ved hjælp af et produkt, der erstatter nikotinen i dit system, mens du arbejder på ikke at have den fysiske komfort af en cigaret i hånden. Forstå hvordan afhængige af du er til cigaretter vil hjælpe dig med at affinde sig med de trin, du skal tage for at stoppe.

Hvorfor vil du til at stoppe?

Sidde og overveje, hvorfor du ønsker at stoppe med at ryge. Du skal være klar til at stoppe med at ryge eller du kan miste synet af hvad du satte sig for at gøre i første omgang. Det hjælper for at lave en liste over hvorfor du skal stoppe med at ryge. Hvis emnerne på listen er vigtige nok til dig, vil du kunne holde dem i fokus. Overveje, hvilken slags virkning rygning vil have på dit liv i det lange løb hvis du fortsætte med at gå den samme vej. Dette bør hjælpe dig tænke på grunde til at stoppe med at ryge, der giver mening for dig.

Erstatninger for cigaretter

Når du overvejer hvorfor du bør stoppe med at ryge, også tænke over hvorfor du kan lide rygning i første omgang. Hvilken slags aktiviteter kan du tilføje til dit liv, der vil give dig lignende følelser? En ny aktivitet, vil uanset om det er motion eller en ny hobby, bidrage til at producere følelse af lykke. At du har en support system på plads er en vigtig del af rygestop. Når du begynder at stoppe med at ryge, du kan føle gnaven og du kan lange ud efter dem omkring dig. Men at have folk omkring dig at minde dig om hvorfor du ønsker at stoppe med at ryge vil hjælpe dig med at holde dit mål for øje og gøre det gennem de vanskelige tider, når du virkelig ønsker at ryge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com