Sådan testes for asbest i loftet

06/16/2011 by admin

Sådan testes for asbest i loftet

Asbest er et mineral fiber, der blev tilføjet til en bred vifte af byggeprodukter og isoleringsmaterialer indtil i 1970 ' erne. Efter forskning viste, at mennesker, der blev udsat for asbest og åndede høje niveauer af asbest fibre var i større risiko for at udvikle lungekræft og andre sygdomme, har brugen af asbest været begrænset. Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency, kan asbest stadig være til stede i loftet tekstureret maling, patching forbindelser og loftplader brugt før 1977. Hvis du har mistanke om asbest i dit hjem, anbefaler EPA skridt til at minimere din eksponering.

Instruktioner

•, Hvis du ikke er sikker på, om dit loft indeholder asbest, behandler det som om det gør. Virker ikke på den loft eller start et projekt, der kan forstyrre asbestfibre. Typisk kan du fortælle ved at se om asbest er til stede i dit loft, medmindre det er mærket som sådan. Så hvis du ikke er sikker på, behandle det som om det indeholder asbest.

• Lad loftet alene, hvis det er i god stand og kræver ikke arbejde eller ombygninger. Ifølge EPA frigive materialer i god stand ikke asbest. Tjek loftet regelmæssigt (uden at røre det) for slid eller skader, herunder vandskade. Beskadigede materialer kan frigive asbestfibre.

• Begrænse adgang til området nedenunder en beskadiget loft, hvor du har mistanke om der er asbest. Ikke røre, hit eller gnide loftet, fordi der kunne udsætte enhver asbest.

• Ringe eller besøge din regionale miljø eller sundhed office for at få en liste over asbest fagfolk i dit område. Professionel asbest inspektører er uddannet i håndtering af asbest materiale og certificeret af din tilstand til at teste for asbest. Ifølge EPA, hvis udført forkert, kan test for asbest være mere farligt end forlader materialet alene.

• Hyre en professionel asbest inspektøren sikkert tage en prøve fra dit loft og tager det til et laboratorium for at teste det for asbest fibre ved hjælp af et særligt mikroskop.

Tips & advarsler

  • Ikke sand, skrabe, bore huller eller bruge slibende puder eller børster på et loft, som du mener kan indeholde asbest. EPA anbefaler, at enhver mindre eller større reparationer på materialer, der mistænkes for at indeholde asbest gøres ved asbest fagfolk.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com