Hvordan at få en seks Pack i 90 dage

07/29/2013 by admin

Hvordan at få en seks Pack i 90 dage

Seks Emballere er misundt af mange mænd. Med hårdt arbejde og masser af tålmodighed og engagement er seks pakker mulige. Det tager, slankekur, vægttab, og nogle øvelser for at nå dine seks pack mål.

Instruktioner

• Tabe sig ved slankekure og motion. For at få en seks pack i 90 dage, har du at miste dem ekstra pounds først. Det er umuligt at se din abs, hvis der er overskydende vægt dækker dem. Skære dig kalorieindhold og fedt indtag for at tabe. Også, indarbejde øvelser i dit daglige liv til at hjælpe med at skære ned dem ekstra pounds.

• Lave et sæt af øvelser, som du vil gøre dagligt eller flere gange om ugen og holde dem. Abdominal crunches er fantastisk til at skulpturere din abs og få dig godt på vej til en dejlig seks pack. Ligge på jorden eller på toppen af et stort fitness bold. Derefter placere hænderne på siderne af hovedet og læner hovedet bagover. Som mærkeligt som det lyder, holde tungen på taget af munden og holde din hage mod loftet. Spænd maven til at trække dig. Hold i fem sekunder og derefter sænke dig selv ned igen. Start med 10 reps om dagen i en uge og derefter øge reps ugentligt med fem.

Ombytte knase er fantastisk til at målrette din svært at forme mavemuskler. Lig på ryggen med armene på dine sider og dine håndflader ansigt ned på gulvet. Spænd din mave muskler for at løft dine hofter fra gulvet med knæene bøjet. Hold i 10 sekunder, og derefter returnere dine hofter til gulvet. Efterhånden som du bliver stærkere, hold din stykket længere. 15 reps om dagen er en god start på din første uge; men du kan starte på et lavere nummer hvis 15 er for mange. Derefter øge reps af fem hver uge.

Ben extensions er fantastisk til din abs, og fantastisk til dine ben. Placer dine hænder bag hovedet på din ryg. Derefter sætte begge knæ op i luften og udvide det ene ben ud foran dig samtidig med at andre knæet trukket. Med benet stadig udvidet, opdrage din modsatte skulder mod den stadig bøjet knæ. Dit mål er at forsøge at røre din albue til din modsatte knæ. Holde din mave muskler stramme og holde i et par sekunder før du skifter ben. Fortsætte med at skifte ben for en god træning. Gøre 20 reps for hvert ben om dagen for din første uge. Hvis tyve er for mange, så begynde med femten. Som med de andre to øvelser, tilføje fem reps til din træning om ugen.

• Lave en plan og holde sig til det. For at få en seks pack i 90 dage, skal du være dedikeret til slankekure og udøvelse. Holde en journal af dine planer og mål, som starter med at miste et par ekstra pounds af slankekure og træner i løbet af din første par uger, og derefter går videre til mere aggressive øvelser hjælpe tone din abs. dokument din proces så meget som muligt. Gøre ugentlige mål, såsom at gøre så mange øvelser om dagen og spiser kun så mange kalorier, og holde styr på om du holder dit mål. Også holde styr på vægten du har tab og muskel du har vinder på dine mavemuskler. Denne måde, når du begynder at føle sig modløs, kan du få ud af din journal og se din succes for et opmuntrende lift.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com