Hvad er de Negative bivirkninger af trazodon?

09/24/2013 by admin

Trazodon, tilgængelige under navnet Desyrel og i generisk form, er en antidepressiv medicin, der påvirker neurotransmittere i hjernen. Hovedsagelig ordineret til behandling af depression, er det også ordinere som et beroligende middel og for at behandle panik angreb, agorafobi og kokain tilbagetrækning.

Almindelige bivirkninger

I kliniske studier med trazodon, som beskrevet af eMedTV, er de mest almindelige bivirkninger døsighed, mundtørhed, svimmelhed og svimmelhed.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger inkluderet sløret syn, forvirring, forstoppelse, træthed, hovedpine, lavt blodtryk, muskelsmerter, kvalme, nervøsitet, bihuler, rystelser og vægttab.

Mindre almindelige effekter

Mindre almindelige bivirkninger med dårlig smag, diarré, koncentrationsbesvær, besvimelse, forhøjet blodtryk, øget sved, manglende koordinering, ringen for ørerne, få åndenød og vægt.

Seksuelle bivirkninger

Trazodon er forbundet med en tilstand kaldet priapisme, hvor penis eller klitoris bliver smerteligt oprejst i lang tid. Sjældent, resulterer dette i permanent svækkelse af erektil funktion.

Advarsel

Trazodon bærer en sort boks advarsel bemyndiget af den amerikanske Food and Drug Administration. Børn, teenagere og voksne op til 24 år har en øget risiko for selvmordstanker eller adfærd, når du tager trazodon. De bør observeres for eventuelle ændringer i humør eller adfærd.

Psykiske bivirkninger

Trazodon kan forårsage yderligere psykiske bivirkninger såsom agitation, angst, engagerende i farlig aktivitet, eufori, hallucinationer, fjendtlighed og rastløshed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com