Senior Citizen Fællesskaber i Dupage County, Illinois

09/02/2013 by admin

Senior Citizen Fællesskaber i Dupage County, Illinois

For mange seniorer kommer der et tidspunkt, når de har brug for eller ønsker at flytte fra deres hjem og til en senior citizen Fællesskabet. Årsagerne til dette vil variere fra ønsket om at være omkring andre af en tilsvarende alder at de skal have bistand til forskellige ting såsom mad og rengøring. Uanset hvad årsagen er, at finde en kvalitet ældreboliger samfund er nøglen til at være lykkelig, mens de bor der.

Foråret enge af Napperville

Denne højtstående Fællesskabet tilbyder 195 enheder til seniorer 62 år og ældre. De har begge assisteret og uafhængige bor til at opfylde behovene hos deres beboere. Beboere på foråret enge af Napperville (-springmeadowsnaperville.com) vil også have adgang til en plejepersonalet af begge CNAs og LPNs. uafhængige beboerne vil have et fuldt udstyret køkken samt vaskeri faciliteter ret i deres lejlighed. De vil også modtage to måltider hver dag samt rengøring og transport. Sociale aktiviteter er også en del af Fællesskabet. Assisted living beboere vil modtage tre daglige måltider sammen med rengøring og vaskeri service. De får også hjælp med medicin og hygiejne. Denne højtstående Fællesskabet vil tillade små kæledyr.

Sunrise bistået levende af Willowbrook

Denne bistået levende samfund tilbyder 82 enheder og har handicap adgange. Der er mange tjenester, der ydes til beboerne i Sunrise Assisted Living af Willowbrook (-sunriseseniorliving.com/communities/sunrise-of-willowbrook.aspx) der omfatter måltider, husholdning, hygiejne bistand, aktiviteter samt in-house frisør og en skønhedssalon. Beboere kan også nyde biblioteket og teater værelse. For sikkerhed, anlægget har en døgnet rundt call-system og tilbyder også en sikker enhed for demens beboere. Små kæledyr er velkomne, så længe beboeren har evnen til at yde omsorg for dyret.

Tabor Hills pensionering Center

Denne pensionering center tilbyder en og to soveværelse enheder for dem, der er 55 år og ældre. Tabor Hills pensionering Center (-taborhills.com) tilbyder en Alzheimers enhed sammen med en plejepersonalet, der er tilgængelige for alle beboere. Nogle service-ydelser er vedligeholdelse både inde og udenfor hjemmet, bi-årlige vindue vask og planlagt transport. De har også et system for katastrofeberedskab og en sikkerhed for ekstra sikkerhed. Ekstra ydelser kan tilføjes som middag service og rengøring. Kæledyr er tilladt, når de pet ansøgning er blevet godkendt.

Træ Glen Senior Residences

Denne 98-enhed senior samfundet tilbyder en og to værelseslejligheder, der er udstyret med første sal Tøjvask, køleskab og komfur. Lejlighederne ligger i multilevel bygninger, der har elevatorer for easy living. Der er ingen plejepersonalet på træ Glen Senior Residences (ingen hjemmeside, 199 m. nord Avenue, West Chicago, 630-231-8888) da dette er en fuldstændig uafhængig samfund. Men der er en egen chef tilgængelige, sammen med en værelse, der kan bruges til forskellige aktiviteter. Kæledyr, der er under 25 lbs. er velkomne, så længe beboeren kan korrekt pleje for det selvstændigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com