Hvordan man kan helbrede en opiat afhængighed

11/15/2010 by admin

Opiat afhængighed er et komplekst problem, der involverer mange aspekter. Opiat brug over længere perioder skaber fysisk og psykisk afhængighed, tolerance og abstinenssymptomer, når brugen er udgået. Tolerance er en fysisk reaktion på høje mængder af opiater--over tid, du har brug for flere opiater at få de samme virkninger. Afhængighed er ikke kun fysisk, men involverer følelsesmæssige problemer, årsager til starter og fortsætter opiat brug. Selv om afhængighed har ingen "kur", er mange behandlinger og indstillinger tilgængelige til at stoppe brugen og afholdenhed fra opiater.

Instruktioner

• Gøre en bevidst beslutning om at afholde sig fra opiater. Når du er tvunget til at forlade af andre, reduceres chancerne for vellykket afslutning opiater. Det er vigtigt, at du ønsker at stoppe. Kende årsagerne til din beslutning. For eksempel, hvis dit liv er beskadiget, hvis dit helbred er lidelse eller hvis dine relationer svigter. Afslutning kan være vanskeligere uden en stærk, bevidst grund.

• Find hjælp fra en sundhedsperson. En læge kan ordinere visse lægemidler til at hjælpe med abstinenser. Abstinenssymptomer omfatter sveden, kuldegysninger, kvalme og søvnløshed. De kan være intens og smertefulde eller mild. En læge kan hjælpe med at overvåge processen med tilbagetrækning og afholdenhed fra opiater. Tilmeld dig en behandlingscenter, hvor medicinsk hjælp er tilgængelig sammen med følelsesmæssig støtte, ændringer i livsstil og et behageligt sted at afgifte fra opiater.

• Tage medicin (under en læges tilsyn) til hjælp med abstinenssymptomer. Da tilbagetrækning kan være vanskelige og meget intens i nogle tilfælde, hjælper medicin til at lindre de fysiske problemer, så andre aspekter af afhængighed kan løses. Buprenorphin og Clonidin bruges til at mindske fysiske symptomer.

Overveje metadonbehandling. Metadon er generelt bruges til behandling af heroinmisbrug og er et lettere stof til at stabilisere og kontrol. Over tid sænkes doser indtil du kan stoppe med at tage metadon og undgå at bruge heroin eller andre opiater.

• Deltage i en støttegruppe. Medicin rådgivning og narkotika anonym (NA) og andre støttegrupper eksisterer for at yde følelsesmæssig støtte og terapi, som omhandler alle spørgsmålene, der er involveret i afhængighed. Sørg for at løse de problemer, følelsesmæssige og psykologiske under gruppe eller private sessioner, at få indsigt i din afhængighed. Sammen med medicin nedsætter at deltage i en støttegruppe risikoen for tilbagefald.

• Opbygge et personligt støtte system. Tal med din familie og venner, og bede om deres hjælp under tilbagetrækning og efter. Det kan være svært på første til at indrømme din afhængighed, men hjælper det for at have forståelse og kærlig støtte under den vanskelige proces med tilbagetrækning. Forklare din situation, og bede om støtte.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com