Hvordan at undgå vand vægtøgning under Perimenopause

11/28/2010 by admin

Hvordan at undgå vand vægtøgning under Perimenopause

Perimenopause er udtrykket anvendes til stadiet før overgangsalderen (når en kvindelig æg producerer mindre østrogen). Mange kvinder begynder at opleve perimenopausale symptomer såsom humørsvingninger, træthed, nedsat sex drive og vand vægtøgning. Vand vægtøgning, bedre kendt som "den midaldrende spredning," kan være til skade for en kvindes selvbillede. Ukontrollabel vægtøgning kan være en psykologiske og fysiske byrde, når der er ingen støtte eller ordentlig intervention.

Instruktioner

• Reducere dit daglige anbefalede kalorieindtag med 10-15 procent. Mange kvinder bliver insulin-resistente, som forårsager deres krop til at lagre mere fedt i stedet for at brænde kalorier. For eksempel, hvis før menopausen en kvinde havde en indtagelse af 1.200 kalorier, ville hun brænde 800 og gemme kun 400. Efter overgangsalderen, vil hendes krop kun brænde 400 kalorier og gemme 800! Praksis kontrollerende portioner af fødevarer, der spises. Du kan stadig nyde din foretrukne fødevarer bare spise mindre mængder.

• Motion mindst 60 minutter om dagen. Det er blevet bevist, at 30 minuttallet per dag rutine ikke er tilstrækkelig for alle mennesker.

• Undgå crash slankekure. Dette forårsager stofskifte til at bremse ned. Som et resultat, får du mere vægt i fremtiden.

• Opretholde en betydelig mængde af væskeindtag ved at drikke 8 til 10 glas vand om dagen. Ca. 75% af kroppen består af vand. Drikkevand kan hjælpe som en appetitnedsættende og hjælper med at nedbryde lagret fedt i kroppen.

• Omgiv dig med venner og familie, der kan yde støtte. Har nogen i dit hjørne til at støtte sunde kostvaner og motion kan være gavnligt. Blive en hold og støtte hinanden.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com