Normal Homocystine niveau

07/03/2013 by admin

Homocystein er er en aminosyre og produceret i den menneskelige krop eller metaboliseres af at spise proteiner. Aminosyrer er byggesten til proteiner, som er afgørende for kropsfunktioner. Det normale niveau af homocystein er mellem 5 og 15 µmol/L (mikromol per liter). Det er målt ved hjælp af en blodprøve og niveauer kan variere alt efter alder og køn.

Historie

Ifølge Life Extension Foundation, historie af homocystein kan dateres tilbage til opdagelsen i 1932. Ikke indtil 1968 opdagede en Harvard-forsker ved navn Dr. Kilmer McCully sammenhængen mellem forhøjede homocystein og hjertesygdomme hos børn. Selvom mødtes med pågribelse, teorien er forhøjet homocystein er associeret med slagtilfælde, Alzheimers sygdom, nyre-sygdom, demens, øjensygdomme, erektil dysfunktion og hjertesygdomme.

Højt homocystein

Forhøjede niveauer af homocystein er klassificeret som moderat, mellemliggende og svær. Moderate niveauer af homocystein er faldet mellem 15 og 30 mikromol per liter. Mellemliggende homocystein niveau spænder fra 30 til 100 mikromol per liter. Hvis højt homocystein er alvorlige, er større end 100 mikromol per liter.

Højt homocystein niveau årsager

Individer med højt homocystein generelt er mangelfuld i folat, vitamin B6 og vitamin B12. Andre indikatorer for et højt homocystein niveau blev rapporteret hos patienter med Hypothyroide (lav skjoldbruskkirtel hormonniveauer), nyresygdom, psoriasis, genetisk disposition og fra medicin.

At reducere homocystein

En livsstilsændring til også at omfatte en passende kost er den første linje i behandling for at reducere homocystein. At indføre mere frugt, øge grøntsager, tørrede bønner og berigede kornprodukter folinsyre i kosten, hvilket reducerer homocystein. Folat er en integreret del af konvertere homocystein til methionin, der er afgørende for kropsfunktioner og processer. Folat supplement er et alternativ hvis justere kosten utilstrækkeligt sænker homocystein.

Forhøjede homocystein symptomer

Det første tegn på forhøjet homocystein er mangel på folinsyre og B-vitaminer. Forsnævring og åreforkalkning (åreforkalkning), blodpropper, dyb venøs trombose og pulmonal emboli er komplikationer, der er knyttet som et symptom på højt homocystein, hvilket kan føre til hjertesygdomme. Symptomer på forhøjet homocystein er generelt ikke let at identificere og præsentere som en underliggende tilstand.

Forebyggelse

Rygestop og at reducere forbruget af kaffe efter sigende har potentiale til at reducere homocystein ifølge en undersøgelse offentliggjort i The American Society for Nutrition. Kost er også en forebyggende løsning til at reducere homocystein. I kladden forebyggende medicin, en 13 procent reduktion af homocystein niveau blev rapporteret efter en uge, mens følger en streng begyndte kost, stress management og spiritualitet sessioner, rygning rygestop, ingen alkoholforbrug og ingen koffeinindtag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com