Canadiske kost til diabetikere

06/29/2013 by admin

Ved at opdage han var diabetiker i 2002, var Dr. Jay Wortmans første tanke en ændring i kosten. At kende effekten af kulhydrater på udvidelse af blodsukker, designet han en spise program for sig selv, der skulle blive kendt som den kontroversielle canadiske kost til diabetikere eller The Big fedtfattig kost.

Dr. Wortman store fedtfattig kost

I sin artikel med titlen "Dr. Jay Wortman," Alive, #298, August 2007, Lucretia Schanfarber stater for seks måneder Dr. Wortman kost bestod af protein, fedt og bladgrøntsager grønne grøntsager. Han ikke omfatte nogen stivelse, sukker eller hele korn kulhydrater i sin kostplan. Manglen på fuldkorn og forbruget af ubegrænset fedtstoffer er den primære forskel mellem Dr. Wortman kost og diabetisk kost anbefales af American Diabetes Association. Hovedfokus i deres kost er kulhydrater---frugter, grøntsager, fuldkorn, fedtfrie mejeriprodukter og to daglige portioner af kød, fisk eller kylling. Dr. Wortman kost lignede mere den Atkins kost på grund af sin høje protein- og fedtindhold. Det afspejlede også de traditionelle spisevaner af aboriginals, hvis kost inkluderet fisk, moose, elg, rådyr, planter og bær. Den nuværende kost af de oprindelige folk i Canada har et højt raffinerede kulhydrater placere dem på en forhøjet risiko for type 2-diabetes.

Resultaterne

Senest seks måneder efter spise hans nye kost, Dr. Wortman blodsukker, kolesterol og blodtryk aflæsninger alle registreret som normal, plus han havde den ekstra fordel af at have mistet 25 pounds.

Den canadiske kost og du

Hvis du skulle designe din egen personlige mad pyramide bruge en mindre kontroversiel version af Dr. Wortman kost med sundere fedt, er det mere tilbøjelige til at mødes med lægens godkendelse. Arbejder din vejen op fra bunden, vil det se sådan ud:

Protein: Oksekød---nedskæringer med den laveste fedtindhold er top runde, øjet af runde, runde tip eller bunden runde; svinekød---mørbrad er laveste fedtindhold; kalvekød---ben kotelet er den magreste; lam---lammekølle med fedtet godt trimmet; fisk---en lav fedtfattig protein; fjerkræ---med huden fjernet; æg er også en god kilde til protein.

Sunde fedtstoffer: Fedtstoffer styre din appetit, lavere din insulin reaktion, og nogle fedtstoffer, som omega 3 fedtsyrer, hjælpe dig med at forbrænde fedt ved at forbedre din krops reaktion på leptin---det hormon, der regulerer appetitten og stofskifte. Som verdens Sundeste Foods er de højeste kilder til omega 3 fedtstoffer hørfrø, valnødder, laks, sojabønner og helleflynder. Ifølge Mayo Clinic omfatter andre kilder af gode fedtstoffer olivenolie, avocado, valnødder og hørfrø.

Kulhydrater: Spinat, salat greens, broccoli og blomkål er lavt glykæmisk kulhydrater, der ikke vil have en betydelig indvirkning på blodsukkeret. De er også blandt grøntsagerne inkluderet i den amerikanske Diabetes Association diabetisk kost.

Udelades fra din personlige madpyramiden

Med Dr. Wortman kost som eksempel ville kræve at din Udelad mælk, pasta, ris, kartofler, brød og sukker på grund af de kan løfte blodsukkeret og interfererer med målet for hans kost, som er stabilisering eller remission af diabetes. Portionsstørrelser angives ikke, fordi de skal bestemmes af din sundhedspleje udbyder på et individuelt grundlag efter din nuværende sundhedsstatus.

Advarsel

Hvis du har diabetes eller andre sundhedsmæssige problemer, anbefales kostændringer ikke, medmindre dette er godkendt af din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com