Badeværelse inventar til mennesker med handicap

06/27/2013 by admin

Badeværelse inventar til mennesker med handicap

Badeværelser i de fleste hjem er designet til folk, sund, ambulant. Det er imidlertid vigtigt, at handicappede familiemedlemmer har inventar inden for disse badeværelser til at rumme deres handicap.

Døråbninger og gulvplads

Badeværelse døråbninger og gulvplads skal være bred nok til at rumme kørestole og rollatorer eller krykker. Dette vil øge mobiliteten af den handicappede samt reducere muligheden for snuble eller falde.

Badekar

For at hjælpe handicappede medlem med badning, en bad-bænk, kan sikkerhed stol og håndholdte brusehoved installeres. Han vil være stand dias på bænken og derefter placere sig på stolen i karret. Stolen eliminerer smertefulde eller akavede bevægelser for at vaske. Den bærbare brusehoved vil give lethed i brusebad og skylning. Grab bar kan monteres på siden af badekarret til at gøre det lettere for handicappede at afslutte karret sikkert uden at glide.

Dræn

Badeværelse vasken skal være på et niveau, der gør det tilgængeligt for den handicappede persons. For at imødekomme komplet vask, kan en bærbar hane-head installeres. Badeværelse spejl bør vinkles, så patienten kan se sig selv sikkert og uden smerte.

Gulve

Etager i et badeværelse bør gøres skridsikker til at rumme alle, der bruger det, men endnu mere for en handicappet person. Skridsikre gulve er afgørende og kan omfatte ark vinylgulve, som er glat og kan let rengøres.

Toiletter

Installere permanent Gribehåndtag på væggen ved siden af et toilet, eller bærbare dem, hvis der ikke er nogen tilstødende væg, er en afgørende tilføjelse, der kan rumme en handicappede eller ældre person. Du kan overveje at installere et bidet, som er en opadgående spray udsender fra toiletkummen, der vasker kønsorganer og anal område, til at bistå en handicappet person i rengøring efter et besøg på toilettet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com