Kronisk Rhinitis symptomer

09/29/2013 by admin

Kronisk rhinitis er en vedvarende betændelse i næsen, der forekommer i to typer, som omfatter ikke-allergisk rhinitis og allergisk rhinitis, som også kaldes høfeber. Mennesker med kronisk rhinitis har symptomer, der vare flere uger til flere måneder eller længere, og tilstanden er diagnosticeret af en læge som en allergolog eller en øre-næse-hals specialist. Overveje disse oplysninger stammer fra Mayo Clinic og American Academy of Allergy, astma og Immunologi om symptomerne på kronisk rhinitis.

Overbelastning

Mennesker med kronisk rhinitis kan opleve nasal eller sinus overbelastning, som kan vare i flere uger eller længere. Overbelastning kan føre til problemer med at hvile og sove om natten samt forstyrrelser og tab af produktivitet i løbet af dagen. Trafikpropper forårsaget af kronisk rhinitis, der er tilbage ubehandlet kan føre til øreinfektioner og mulige høretab.

Åndedrætsbesvær

Mennesker med kronisk rhinitis kan opleve åndedrætsbesvær, især når den ligger ned eller mens de udfører motion eller fysisk aktivitet. Kronisk rhinitis kan føre til astma i nogle mennesker, især dem, der har andre risikofaktorer for astma som ryger eller for tidlig fødsel. Kronisk rhinitis kan også forårsage smertefulde vejrtrækning og kan udløse anfald af hoste når mennesker forsøger at tage en dyb indånding.

Kløe

Kronisk rhinitis, der er forårsaget af allergi kan medføre hyppig eller vedvarende kløe. Mennesker kan opleve kløende øjne og i halsen, som kan blive forværret af medicin såsom dekongestanter, der undertiden anvendes til behandling af rhinititis. Mennesker kan også udvikle kløe i næse og nasal passager, som kan udløse anfald af nysen og næseblod.

Slim

Kronisk rhinitis kan medføre folk til at udvikle en stor mængde af slim i halsen, som også omtales som slim. Denne Slim kan føre til problemer med at tale og synke, og kan forårsage mennesker få brug at rydde deres struber ofte. Mennesker kan også opleve et tab af smag og lugt som følge af slimproduktion forårsaget af kronisk rhinitis.

Smerter

Mennesker med kronisk rhinitis kan opleve smertefuld synkning og ondt i halsen som følge af betændelse forårsaget af postnasal drop. Hævelse af bihuler og næse kan føre til ansigtet ømhed og smerter hos mennesker med høfeber. Mennesker med kronisk rhinitis kan også opleve earaches på grund af en ophobning af væske og slim i bihulerne og eustakiske rør.

Løbende næse

Folk, der har kronisk rhinitis kan have en drippy eller løbende næse, med klare, tynde ekskreter. Disse ekskreter kan også køre ned på bagsiden af halsen, især om natten. Mennesker med kronisk rhinitis kan også have rindende øjne og kan vågne op med tørrede sekreter på øjenlåg og øjenvipper i morgen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com