Er Amitiza sikkert at tage?

10/28/2010 by admin

Amitiza er et varemærke for receptpligtige oral afførende medicin lubiprostone. Trods dens effektivitet i lindre kronisk forstoppelse hos kvinder og mænd og irritabel tyktarm i mænd udgør Amitiza en risiko for bivirkninger hos nogle patienter.

Typer

Selvom ubehagelige, udgør de mest almindelige bivirkninger af Amitiza generelt ingen langsigtede sundhedsmæssige komplikationer. Almindelige bivirkninger af Amitiza omfatter kvalme, diarré, mavesmerter, tarmluft og hovedpine.

Funktioner

Bivirkninger fra Amitiza er mest almindelige når taget to gange om dagen i stedet for én gang, ifølge FDA klinisk forsøg blev offentliggjort af USA National Library of Medicine.

Risici

Sjældent, opleve patienter allergiske reaktioner over for Amitiza, forårsager trykken for brystet og åndenød. Besvimelse, rektal blødning og øget hjertefrekvens er ekstra sjældne risici forbundet med Amitiza, advarer USA National Library of Medicine.

Graviditet

Amitiza er ikke sikker til brug under graviditet, og kvinder, der er i den fødedygtige alder bør bruge nogle form for prævention mens du tager stoffet, tyder de Mayo Clinic.

Overvejelser

Amitiza er ikke sikkert for børn, og mænd bør ikke bruger stoffet til behandling af irritabel tyktarm, rapporterer US National Library of Medicine. Hvis du har en historie af tarm blokering eller svær diarré, ikke kan det være sikkert for dig at tage Amitiza, advarer de Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com