Hvad er den sikreste medicin for angst?

11/17/2010 by admin

Hvad er den sikreste medicin for angst?

Der er mange spørgsmål vedrørende sikkerheden af angst medicin. Angst kan behandles uden medicin, såsom med terapi. Men når terapi alene ikke virker, spørgsmål om sikkerheden af angst medicin bør ikke tilføje til din tilstand.

Identifikation

Den medicin oftest ordineret af læger til angst er benzodiazepiner. Disse er beroligende, at yde midlertidig lindring.

Typer

Eksempler på benzodiazepiner er valium, Xanax, Rivotril og Ativan. De virker ved faldende hjerneaktivitet for at effektivt reducere panikanfald.

Ekspert godkendelse

Xanax og Rivotril er både godkendt af US Food and Drug Administration (FDA) til behandling af angstlidelser, betragtes som sikre og effektive.

Advarsel

Blanding af disse medikamenter med andre stoffer kan være farlige. Ifølge HelpGuide.org, bør du aldrig tage angst medicin med alkohol, receptpligtig smertestillende medicin eller sovepiller. Antihistaminer bør også ikke blandes med angst medicin.

Misforståelser

Mange mennesker føler, de bliver afhængige af angst medicin. Ifølge angst lidelser sammenslutning af Amerika (MADSS), forårsager Xanax og andre almindeligt ordineret angst medicin ikke afhængighed.

Spørg altid

Hvis du ikke er sikker på blande medicin, spørge altid din læge eller apoteket til gode råd om, hvad er sikker eller farligt når det kommer til din medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com